Сватбено вълнение в семейството на Еминем - сгоди се дъщеря му Хейли

Сякаш беше вчера, когато Хейли беше малко момиченце, сгушено в прегръдката на баща си - рапърът Еминем. Днес тя вече е зряла и уверена жена, която е напът да стане съпруга. 

Хейли Джейд Скот Матърс, която в момента е на 27 години, обяви новината за годежа си пред феновете си в социалните мрежи. Дъщерята на Еминем, която се изявява като инфлуенсър, водеща на подкаст и актриса, сподели вълнуващата новина със серия от снимки, показващи нейния приятел Евън Макклинток, паднал на едно коляно, докато задава големия въпрос.

Другите снимки показват щастливата двойка, отваряща бутилка шампанско, както и красивия пръстен в близък план.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Феновете на семейство Матърс се пошегуваха под снимките от романтичното предложение, чудейки се дали годеникът е поискал официално позволение от Еминем и дали е минал успешно "фристайл теста". През годините Еминем е доказал неведнъж, че е готов на всичко за Хейли и че я защитава самоотвержено. Така че избраникът на дъщеря му със сигурност ще трябва да внимава. 

Хейли е най-голямото дете на рапъра, чието истинско име е Маршал Матърс и единствена негова биологична дъщеря – от бившата му съпруга Ким Скот. Еминем и Ким посрещнаха малката Хейли на Коледа през 1995 г., но се разделиха година след това.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Многократно награждаваният рапър също е баща на две осиновени дъщери – Алейна Мари, дъщерята на покойната сестра близначка на Ким Скот, и Стиви, биологичното дете на Ким Скот от връзката ѝ с татуиста Ерик Хартнър. Еминем осинови Алейна и Стиви през 2005 г., след като той и Ким подновиха връзката си четири години след развода им.

Милите моменти на Еминем и дъщеря му Хейли

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти