Свекърва за втори път: Още един от синовете на Виктория Бекъм се сгоди?

Средният син на Дейвид и Виктория Бекъм - 20-годишният Ромео, и приятелката му Миа Реган предизвикаха слухове за годеж. Любимата на футболиста се появи пред папараци с годежен пръстен, съобщава "Daily Mail".

Двойката е била забелязана заедно на парти в Уайт Сити Хаус в неделя вечер, след което се е разходила из Лондон с приятели. Преди този ден на безименния пръст на модела имаше пръстен. Това може да подсказва, че Ромео, следвайки по-големия си брат, ще се ожени скоро.

Връзката на Ромео и Миа започна през май 2019 г., но едва година по-късно тя бе разкрита в социалните мрежи от влюбените. Официално двойката се появи заедно на червения килим на Британските модни награди в Лондон през 2021 г. 

Три години след началото на връзката им те открито показват чувствата си в социалните мрежи, а феновете очакват нова сватба в семейство Бекъм. Все още обаче няма официално потвърждение на годежа.

По-големият брат на футболиста - Бруклин, вече е женен за дъщерята на милиардера Нелсън Пелц - Никола. Сватбата се състоя преди година в семейното имение на булката в Палм Бийч и не мина без скандали с организаторите. Заради притесненията и големия обществен отзвук Никола планира да вдигне нова сватба. Конфликтът между Никола и Виктория Бекъм, която отказа да създаде сватбена рокля за снаха си, защото тя избра модел на "Valentino", е широко обсъждан в интернет.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти