Виктория Бекъм е свекървище? Никола Пелц отговори на слуховете за тяхната вражда

виктория бекъм никола пелц
Снимка: Getty

За тези, които не следят какво се случва в живота на семейство Бекъм, през април тази 23-годишният син на Виктория и Дейвид – Бруклин, сключи брак с 27-годишната Никола Пелц. Припомнете си повече тук:

► Горчиво! Синът на Виктория и Дейвид Бекъм се ожени

► Млади, красиви и много влюбени: първи снимки от сватбата на Бруклин Бекъм

► Бруклин Бекъм сподели кой негов родител е плакал повече на сватбата му, той самият иска

И въпреки че пред обществеността всичко изглежда перфектно, оказва се, че между булката и нейната свекърва има известно напрежение, което започва да се натрупва още преди голямото събитие.

Световни медии разпространиха твърдения, че двете „не се понасят“ и „не са си казали нито дума“. Причината е, че Никола е лишила бившата Пош Спайс от възможността да участва в приготовленията и да наложи своя вкус. 

Нещо повече, Бруклин почти не е разговарял със семейството си от месеци, а нещата в никакъв случай не стават по-розови, след като през юни той сподели в официалния си профил снимка на съпругата си от корица на списание с надпис „Новата госпожа Бекъм“.

Е, това са само слухове. По думите на самата Никола Пелц между нея и звездната ѝ свекърва няма никакво напрежение. Според нея всичко започва от сватбата им – таблоидите се хващат за факта, че световноизвестната дизайнерка не е автор на нейната булчинска рокля. 

„Исках и имах такова намерение (да нося нейна рокля), но няколко месеца преди събитието нейният екип стигна до извода, че не може да се справи, затова се наложи да избера нещо друго.“

Е, не искаме да наливаме масло в огъня, но това обяснение не ви ли се струва малко странно и неестествено? Друго странно и неестествено е смяната на фамилията и на двамата младоженци – те вече официално са „Никола Пелц Бекъм“ и „Бруклин Пелц Бекъм“.

Според звездни коментатори става въпрос не толкова за борба на его, а за изграждане на „марка“. Никола Пелц е дъщеря на американския милиардер Нелсън Пелц, така че няма съмнение, че тя се стреми към финансови облаги. Това, което тя няма, но може да спечели от брака си със сина на Виктория и Дейвид Бекъм, е общественото внимание и светлината на прожекторите.

Любовта на Бруклин Бекъм и Никола Пелц под прожекторите

И все пак, никой не би обвинил семейство Бекъм, че са резервирани към съпругата на сина си и се притесняват, защото поведението и на двамата младоженци не е особено зряло и обрано.

Преди седмица Никола публикува снимка, на която лежи в леглото разплакана, а в описанието към нея споделя, че по този начин показва на последователите си своята ранима и емоционална страна, която обикновено крие от света.

Бекъм младши от своя страна си направи поредната татуировка, посветена на своята половинка – надпис "married" (женен) на ръката.

Освен него вече има нейните очи на тила си, нейната буква на безименния си пръст, молитвената броеница на майка ѝ около китката си, надпис "our little bubble" (нашия малък балон) на ръката, любовно писмо от нея на гърба си, името на баба ѝ на китката си, името ѝ върху врата си, брачните им обети в горната част на ръката си.

Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти