Новата татуировка на Бруклин Бекъм е огромно обяснение в любов към годеницата му

Бруклин Бекъм Никола Пелц
Снимка: Getty

Бруклин Бекъм очевидно не се страхува от постоянните прояви на любов. В събота, 23 януари, 21-годишният модел сподели най-смелия си романтичен жест в социалните мрежи. Любовното писмо на Никола Пелц за Бруклин е петата му татуировка в чест на годеницата му и определено е най-привличащата вниманието.

Бекъм показа новата си татуировка в Instagram и озаглави публикацията си „Любовни писма ❤️“. Новото мастило на практика се простира по целия му врат и представлява писмо, което годеницата му Никола е написала.

„Моето момче завинаги. Прочети това всеки път, когато се почувстваш угрижен. Искам да знаеш колко дълбоко си обичан. Имаш най-доброто сърце, което някога съм срещала, и се надявам, че никога няма да преживея и ден без твоята любов.

Мисля, че си толкова невероятен. Просто знай, че можем да преживеем всичко заедно, ако дишаш бавно и имаш доверие. Обичам те безкрайно.

Любов завинаги,
бъдещата ти жена“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Докато изкуството на врата на Бекъм е гигантско, това е само една от многото татуировки, с които той е успял да обяви любовта си към своята годеница. Само дни преди да разкрие най-новия си татус, 26-годишната Пелц разкри, че Бекъм е направил още една татуировка за нея на дясната си ръка.

На 20 януари тя публикува снимка на татуировката на Бекъм, която гласи: „Моят живот, моята истина, моят дъх, моят разум, моята красота, моята скъпоценност“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Другите му посвещения с мастило включват илюстрация на очите на Пелц, нейното име и името на покойната ѝ баба. Всичко това е малко изненадващо, имайки предвид че двойката е заедно от сравнително кратко време – двамата потвърдиха връзката си за първи път в Instagram през януари 2020 г.

До юли 2020 г. Бекъм и Пелц разкриха, че са сгодени. „Преди две седмици помолих сродната си душа да се омъжи за мен и тя каза „да“, сподели Бекъм в Instagram на 11 юли. „Аз съм най-щастливият мъж в света. Обещавам да бъда най-добрият съпруг и най-добрият татко един ден. Обичам те, скъпа.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти