Какво става, когато Дейвид Бекъм чуе, че малкото му момиче е влюбено

Дейвид Бекъм Харпър Бекъм
Снимка: Getty

Закрилническият бащински инстинкт на Дейвид Бекъм лесно се активира, щом става въпрос за единствената му дъщеря – Харпър Севън Бекъм.

46-годишният бивш футболист наскоро публикува забавно селфи, на което показва строгата си физиономия, споменавайки 10-годишното си момиче.

„Розите са червени🌹 Харпър Севън споменава, че е влюбена и това е лицето на татко 🤬🤬🤬, но няма проблеми, тя каза: „Татe, ти си единствената ми валентинка“ ❤️“, написа Бекъм към черно-белия кадър.

Това не е първият път, в който футболистът изразява привързаността си към своята дъщеря. През септември 2021 г. той публикува видео по случай първия учебен ден, на което прегръща Харпър и ѝ казва: „Моля те, не си отивай! Остани с татко. Остани с мен“.

Баща и дъщеря: Дейвид Бекъм и Харпър

По това време Бекъм сподели и момент от закуска. Със снимката той призна: „Обратно на училище 😭 Говорим си за вълненията, за притесненията, но добрата новина е, че е много щастлива ❤️ Иди и се забавлявай, красиво момиче❤️“

През 2016 г. за Entertainment Tonight футболистът признава: „Нямам власт пред това малко момиче – никаква власт. Обичам всичките си деца, разбира се, еднакво, но определено съм по-строг с момчетата, отколкото към Харпър, което ме създава проблеми със съпругата ми, разбира се.“

Дейвид и Виктория Бекъм са родители на четири деца - освен Харпър, те имат и три момчета: 22-годишния Бруклин, на когото му предстои сватба с неговата годеница - модела Никола Пелц, 19-годишния Ромео и 16-годишния Круз.

Що се отнася до порастването на децата и влюбването, тогава той споделя: „Ние сме силни и строги родители, но сме като повечето родители. Обичаме децата си и искаме най-доброто за тях, така че ще видим.”

Най-милите моменти на семейство Бекъм

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти