Утре Луната преминава във Везни: ето какво да (не) правите тази седмица за успешно начало на годината

Новата 2024 г. започна в понеделник, което ни даде възможност да поставим съвесем ново начало с надежда за още по-добра и успешна година. И докато все още обмисляте новогодишните си обещания и цели, е добре да използвате енергията на първата седмица от годината по най-добрия начин.

Астрологията винаги е подходящото средство да сме в хармония със себе си и вселената, затова тази седмица обръщаме внимание на Луната и нейното влияние върху настроението и начинанията ни.

Утре, през третия ден от януари, Луната ще навлезе в знака Везни, където ще остане до събота. Настъпва период на хармония и стремеж към баланс и разбирателство. Тази фаза ни подготвя и за Новолунието в Козирог на 11 януари, първото новолуние за 2024 г.

Не се изненадвайте, че избягвате конфликтите и споровете, защото влиянието на Везните ви тласка към търсене на мира и разбирателството. Ако имате нерешени конфликти и въпроси, оставете ги за друг момент, или ги обсъдете с готовност за компромиси и конструктивен диалог.

Утре Луната във Везни ще бъде в квадрат със Слънцето в прагматичния Козирог. Когато тези два знака се съберат, те помагат не само да се вгледаме в интимния си свят, но и да изясним най-добрите практики в живота си като цяло.

Това е така, защото Везните тласкат към хармония в отношенията, а Козирогът структурира делата ни в дългосрочен план. Затова по време на тази фаза на Луната помислете задълбочено как искате да организирате и изживеете 2024 г.

Периодът обаче е неподходящ за нови амбициозни начинания и започване на бизнес. Вместо това се отдайте на релакс и обърнете внимание на душевния си мир, грижата за себе си и личните взаимоотношения.

двойка среща
Снимка: iStock

От сряда до петък е добър момент да излезете на романтична среща или да се поглезите с козметични процедури. Спокойствието и удовлетворението, което такива моменти ще ви донесат, ще са ви нужни в края на седмицата, когато Луната влиза в Скорпион.

В събота под влиянието на Скорпиона е възможно да усетите напрежение и да сте по-склонни към гневни изблици. Ако имате разногласия и проблеми, които не сте разрешили, не го правете през събота и неделя. Възможно е да изпуснете нервите си и всъщност нещата да се влошат.

Първия уикенд за 2024 г. посветете на почивката и покоя, но ако имате стари недовършени дела, поработете върху тях. Астролозите съветват обаче да подходите с внимание и спокойствие и да не взимате крайни и емоционални решения.

жена уют релакс
Снимка: iStock

7 януари, неделя, е най-неблагоприятният ден за изтощителни и амбициозни дейности. Причината е, че тогава сме най-подвластни на негативни емоции и дори гняв под влиянието на Луната в Скорпион. Също има опасност да се изтощим физически без особени резултати.

Ако искате да разберете какво очаква вашата зодия през януари, прочетете в галерията нашия специален месечен хороскоп:

Хороскопът за ЯНУАРИ

 

Прочетете всичко за 2024-та година:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти