Розовата луна в Скорпион ще се отрази най-много на тези 4 зодии

Ако се чувствате изтощени и объркани, не сте сами. Преживели сте бурен сезон на затъмнения и все още се справяте с хаотичните промени на съвпада Юпитер-Уран. И ако сте един от зодиакалните знаци, засегнати най-много от пълната Розова луна в Скорпион през април 2024 г., важните събития все още ще се развиват в живота ви.

На всеки 28 дни пълнолунието носи кулминационни промени, които променят вашето възприятие и ви подтикват да предприемете действия. Това е моментът, когато Луната - управител на вашето вътрешно Аз - образува опозиция със Слънцето - управител на вашето външно Аз - карайки дълбоко вкоренени истини да бъдат изхвърлени на повърхността.

Седмичен хороскоп за 22-28 април

Пълнолунието изравя скритото от дъното на психиката ви, показвайки ви всичко, което винаги сте знаели, но просто сте забравили. Стига до най-деликатната част от това, което наистина чувствате, и ви принуждава да направите нещо по въпроса. Не можете да игнорирате това, което е невъзможно да се потисне.

На 24 април пълната Розова луна в Скорпион ще достигне своя връх точно в 02:49 българско време. Скорпион - неподвижният воден знак на сливането на енергии, емоционалната интимност, финансовите инвестиции, стратегическия напредък, истините табу, трансформациите и метаморфозата - ви призовава да бъдете уязвими, без напълно да изоставяте защитите си. Време е да се научите как да плувате, без да потъвате.

Розова Луна
Снимка: iStock

Противопоставяйки се на Слънцето в заземен, чувствен, романтичен, практичен и търпелив Телец, това пълнолуние иска да намерите баланс между това, което ви принадлежи, и това, което сте готови да дадете на някой друг. В основата си оста Телец-Скорпион е свързана с вашите материални нужди и вашите духовни нужди. Става дума за това какво пазите за себе си и за тайните, които избирате да споделите. Докато Телецът иска да пести собствените си пари, Скорпионът е по-загрижен за инвестирането. И това, което Телецът иска да запази, Скорпионът просто иска да даде и да получи нещо в замяна.

Изгряваща на 4 градуса в Скорпион, Розовата луна ще изведе на преден план неудобни истини. Скорпионът е знак, който се ориентира в тъмното и дори когато фактите не са представени, той винаги може да види това, което другите не виждат.

Това пълнолуние също ще се съгласува с Плутон във Водолей, а тъй като Плутон е планетата на сътворението и разрушението, може да ви насърчи да разрушите нещо в името на възстановяването му с повече сила, автентичност и укрепване. Това пълнолуние предизвиква вътрешна революция, така че тръгнете към победата, която винаги сте очаквали. 

Ако вашият слънчев знак, лунен знак или – най-важното – вашият изгряващ знак попадат под някой от следните 4 зодиакални знаци (особено между 0 и 10 градуса), предстоящата пълна Розова луна в Скорпион може да доведе до духовна революция. Ето защо:

4-те зодии, които ще бъдат най-засегнати от Розовата луна в Скорпион

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти