Запознайте се със Злати: втората участничка във „Великолепните 5“

Вече е ясна и втората участничка в първото уеб риалити в България – „Великолепните 5“.

Представяме ви Златомира – тя е на 29 години, от Шумен, но живее и работи в София. Злати е момиче, отдадено на кариерата - работи като вътрешен одитор в голяма компания.

Идва в София заради приятеля си преди няколко години, но щом се установяват тук, той й разбива сърцето.

Злати не е имала сериозна връзка от 3 години, а много би искала да позволи на самата себе си да се влюби отново! Твърди, че си харесва живота, но сама признава, че нещо й липсва. Перфекционистка е и нещата, които не вървят по програма, я изваждат от равновесие.

Злати е момиче, което има много приятели в цял свят и из цяла България. Обича да пътува - основно на места, които имат красива природа. Понякога просто пали колата в събота сутрин, изключва телефоните си и отива в планината.

Мотивацията й да е част от „Великолепните 5“ е да разбере какво й липсва, като очаква участието й в риалитито да разтърси цялото й същество и да й помогне да открие себе си.

Всеки вторник в продължение на 5 седмици, в официалния канал на риалитито във Vbox7, Злати ще споделя как се справя с различните мисии, какви трудности среща по пътя към себе си, какво я прави щастлива и какви великолепни неща ще й се случват в рамките на проекта.

Абонирай се за канала на "Великолепните 5" ТУК и очаквай скоро епизодите във Vbox7.com >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти