Да рецитираш стихотворение в метрото

Първото в България уеб риалити, „Великолепните 5“, е към своя край, а днес е ред на очарователната Тереза да сподели своите мисли и чувства на финала в своя последен видеодневник.                

Менторът на момичетата в последната им мисия „Виж ме“, Цвета Балийска, постави на Тери задачата да научи и изпълни стихотворение в метрото, а кой беше с нея за кураж по време на това предизвикателство и как се справи тя – вижте във видеото. 

Само дни преди финала Тереза споделя, че е изключително впечатлена от замисъла на самия проект „Великолепните 5“, от подредбата на мисиите, от посланията, които носят и от чувствата, които са провокирали в нея.

„Хора, как сте го измислили! Първа мисия – фитнес и външен вид! Втора мисия – психолог, който ти навлиза вътре в душата и който се опитва да излекува раните ти от миналото! Трета мисия – разбираш каква си ти понастоящем и какво можеш да промениш в себе си, за да си по-доброто си АЗ“

Четвъртата мисия „Хармония“ пък за Тери е донесла успокоение на нейната душевност и ѝ е дала спокойна среда, която да ѝ помогне да е още по-щастлива със себе си.

„Това е много готин проект! Осъзнах, че откакто съм в предаването, дните са ми супер яки!“, признава тя.

Типично в характерния си шеговит стил Тери прави „обяснение в любов“ към камерата си, която в рамките на тези 5 седмици бе свидетел на всички нейни чувства, мисли, хубави и лоши моменти.

„Радвам се, ако съм успяла да помогна на някой дори и малко, да съм му вдъхнала кураж за нещо, или да съм го разсмяла в някой ден, който е бил лош за него. Обожавам да живея и ...ви обичам!“

Как се справи Тереза с последната мисия и какво още споделя тя дни преди финала – вижте във видеото!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти