Какво искат мъжете

Тази седмица във „Великолепните 5“ момичетата търсят вътрешния си баланс с мисия „Хармония“. И ако за част от тях задачите, които ментора Нора Пенчева даде, са лесни за изпълнение, при Ина положението не е толкова розово.

„Часът е минус три часа от това, което бих искала да бъде.“ - с тези думи Ина описва своя вътрешен стремеж да започне да става рано, каквато е и една от задачите в мисията.

Според аюрведа Ина е Питта, което означава, че е със силно телосложение, с отсър ум и отлични възможностти за концентрация. Тя е настоятелна, самоуверена и предприемчива. Обича да си похапва, а понякога може да бъде агресивна, изискваща и ревнива.

В своя четвърти видеодневник Ина неволно доказва, че Нора е права в своите предположения и голяма част от характеристиките за Питта действително се отнасят за нея по начина, по който йога инструкторката бе описала в персоналната й книга с инструкции.

Въпреки всички трудности с ранното ставане Ина признава, че мисия „Хармония“ се отразява добре на ежедневието й и промяната е с положителен знак.

В днешния епизод на „Великолепните 5“ обаче Ина ще разкрие и една по-остра част от своя характер, а именно раздразнението си към определени обсоятелства в българската действителност.

„Едно от нещата, които зверски ме побъркват в България, е наличието на хора, като този отдясно.“, споделя тя за автомобил, движещ се в близост до нейната кола, и допълва: „Просто се чуди откъде да ме изпревари. Закъде бърза? Какво прави? Просто усещам напрежението му, което ме побърква“.

Подобно на другите момичета, Ина признава, че хармонията се постига не само с йога практики, но и с малко... шопинг. В днешния епизод на „Великолепните 5“ за пореден път ще станем свидетели, че най-добрата формула за добро настроение при жените е новата рокля. А какво друго – вижте във видеото!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти