Незабравим финал за момичетата във "Великолепните 5"

Ето, че дойде краят на първото българско уеб риалити, „Великолепните 5“, в което 5 жени поеха по пътя към промяната. В продължение на 5 седмици те разчитаха на екип от ментори – професионалисти в своята област, които им помагаха в различните мисии, в които преоткриваха себе си, превъзмогваха скрити страхове, изправяха се пред егото си и изпълняваха задачи, които им бяха поставяни с цел вътрешно и външно самоусъвършенстване.

Финалът на риалити формата бе запечатан с голяма изненада за момичетата, разделена на 3 части – професионални грим и прическа, оригинални дизайнерски тоалети и специална фотосесия.

Реално физическата промяна на момичетата завърши цялостната идея на предаването. За гардероба на Ина, Тереза, Маги, Зори и Злати се погрижиха “29 desires”, които по време на цялото риалити обличаха чаровната водеща на проекта Лилия Огнянова.

Топ гримьорът Кирил Чалъков, който по думите на „Великолепните 5“ е „истински художник“, направи момичетата още по-магнетични, като подчерта техните най-красиви черти и природни дадености. Цялостната великолепна визия на петте дами пък бе увенчана със специална фотосесия, която запечата този вълнуващ момент.

За Зори промяната е била най-вече вътрешна – 5-те седмици са минали като едно намигване, страшно бързо и цялото това приключение ще й липсва много. Тя признава, че не съжалява за нищо в проекта и е невероятно щастлива от цялото това преживяване.

Ина пък споделя, че е влязла в проекта „като земетресение, а излиза като вълна“, че най-после се чувства себе си и за първи път в живота й това е напълно достатъчно. Тя признава, че се чувства спокойна за пътя, по който поема оттук нататък.

Злати смята, че в момента, в който остане в покой, ще може да осмисли всичко и да прецени кои съвети, получени в предаването, ще е хубаво да използва занапред.

Тереза пък е убедена, че всяка една от тях се е променила в положителен аспект, а за нея най-важното е, че се е научила да се харесва и да се чувства щастлива такава, каквато е. Тя признава, че се чувства страхотно от това, че е променила много неща в главата, тялото и мислите си, както и в цялстното си възприятие към живота.

С усмивка на уста Маги казва, че не знае как е живяла досега – радва се, че е преоткрила женствената си страна, че се усмихва повече, и че след предаването ще се чувства много повече жена от момичето, което е била преди него.

 „Великолепните 5“ приключи, а най-важното на финала на този формат е, че донесе щастие на всяко едно от момичетата, че им показа пътя, по който трябва да тръгнат, за да постигнат това, което искат.

И ако до този момент са знаели какво им липсва, но са се лутали и са повтаряли едни и същи грешки, във „Великолепните 5“ тези пет дами направиха реални крачки за да променят наистина себе си и да достигнат този образ, към който се стремят.

Надяваме се да сме вдъхновили поне още 5 жени, които да тръгнат по пътя към промяната, за която жадуват, защото щастието започва в момента, в който сме в мир и хармония със самите себе си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти