Хороскоп накара участничка да напусне

Четвъртата мисия във „Великолепните 5“ завърши с приятна изненада за четири от момичетата и внезапно напускане на една от дамите.

Мисия „Хармония“ постави на изпитание волята на момичетата да потърсят вътрешния си баланс с помощта на йога практики, които им постави ментора Нора Пенчева. Финалът на мисията обаче бе особено емоционален, след като стана ясно, че изненадата е персонален хороскоп от астролога Бистра Копанарова, популярна със своите влогове под името Harmony Within.

Въпреки че изненадата бе приета с радостни възгласи от страна на Маги, Тери, Ина и Злати, тя никак не се хареса на последната участничка Зори.

Още в началото на седмицата тя имаше своите резерви към задачите от мисия „Хармония“, тъй като според нея православието отрича и забранява такива алтернативни вярвания. Отношението й беше дори по-крайно при хороскопа, в следствие на което тя пожела да напусне.

Зори обаче не напуска предаването окончателно, а само за днешния епизод на „Великолепните 5“. Утре тя ще се завърне, за да се включи и в последната мисия в предването.

Какво обаче сподели Бистра на останалите четири момичета...

„Маги, при теб една от най-важните теми е темата за партньорските отношения.“, коментира астроложката. Маги обаче има късмета да е открила хармонията по тази тема чрез възможността с половинката й да са партньори и в професионален план.

Хороскопът на Тереза препоръчва тя да се заминава с изкуство. „Аз го знам, усещам го, виждам го, хората ми го казват, че не съм избрала правилната професия.“, споделя Тери и обещава да намери онази професия, която ще я прави истински щастлива и полезна.

Изненада крие и хороскопът на Злати, според който тя би била най-успешна и хармонизирана чрез човека до себе си. Според звездите съвсем скоро й предстои влюване – новина, която определно я зарадва.

„Ти си нашето водно момиче. На водата и водните знаци не им лесно.“, коментира хороскопа на Ина астроложката. Според нея Ина крие вътрешна тревожност, с което тя напълно се съгласи и дори сподели, че е приключвала връзка, заради тази си нагласа.

Повече за хороскопите и на четирите момичета можете да откриете във видеото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти