Да откриеш липсващите парченца щастие

Започна последната седмица във „Великолепните 5“. По време на последната си мисия „Виж ме“ участничките ще трябва да се погледнат отстрани и да открият липсващите парченца щастие.

Разбира се, както стана ясно от неделния епизод Зори, Тери, Маги, Ина и Злати ще трябва да проявявят смелост и да рецитират любимите си стихотворения на публични места. Първа в с интересната задача се заема Маги, която решава да рецитира своето любимо стихотворение на Христо Ботев в автобуса.

„Направо имам сценична треска. Не знам как ще се справя.“, споделя Маги минути преди да се отправи към претъпкания автобус на градския транспорт в столицата.

За да я подкрепят, с нея са и останалите момичета, като ако изгледате видео дневника ще отриете и как реагират пътуващите граждани на интересния рецитал.

Стихотворението не беше обаче единствената задача за Маги, тя трябваше да нарисува картина и да я представи отново на публично място. Красавицата избра да нарисува красив и много романтичен залез, който показа на минувачите в голям софийски парк.

Маги не скри и своите размисли относно цялото приключение „Великолепните 5“.

„След 5 седмици аз се чувствам невероятно променена. Не знам как съм живяла без това превадаване, колкото и шантаво да звучи. Всяка една мисия ми повлия по някакъв начин. Разбрах, че аз имам невероятна нужда да бъда жена! Това предаване много ми помогна в моето израстване.“, споделя Маги.

Какво още се случи в нейния последен видео дневник – вижте в днешния епизод на „Великолепните 5“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти