Да се научиш да цениш хаоса

Само ден остава до финала на „Великолепните 5“ и ето че дойде ред своят последен видеодневник във формата да сподели очарователната Ина. Тя смята, че в рамките на тези пет седмици се е променила се е до неузнаваемост и сега се чувства много по-спокойна, осъзната и още по-щастлива. 

„Тичам към финала по-щастлива и по-силна отвсякога!“

Признава, и че чувства живота си в момента тотално различен, че истински обича новата си работа, че оценява всичко повече и живее в хармония с всичко, което се случва около нея.

„Е, не се научих да подреждам в нас, но вече оценявам хаоса, което също е супер“, с усмивка казва тя.

Тъй като е типичното градско момиче, в последната мисия „Виж ме“, менторът постави на Ина задачата да каже своето стихотворение в ресторант.

„Неслучайно избрах това да е мястото за нея, тъй като това са места, които тя посещава, но вместо да бъде с чаша вино в ръка, този път да влезе в ролята на изпълнител и актриса – това ще бъде истинско предизвикателство за нея“, казва Цвета Балийска.

Самата Ина признава че се е почувствала леко неловко и притеснена, но дали е успяла да се справи със задачата си – ще видите във видеото.

„Това, което виждате е едно момиче, което е щастливо - пълна съм със щастие и любов към себе си!“, казва тя на финала на проекта „Великолепните 5“.

Е, не е ли това най-страхотното признание, което сте чували?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти