Започна последната мисия "Виж ме"

Започва последната седмица на пътешествието към щастието за „Великолепните 5“. През изминалия месец Зори, Меги, Тери, Ина и Злати преминаха през четири мисии, които провокираха техните мисли и промениха ежедневието по неочакван за момичетата начин.

В последната мисия „Виж ме“ промяната ще достигне своята връхна точка и това е видимо още в днешния епизод. В него петте дами стават свидетели на собствените си животи, благодарение на т.н. плейбек театър.

Актьори изиграват мислите, чувствата и поведението на всяка една от тях, като нестандартните пиеси им дават възможност да се погледнат в огледало, за да могат да открият и последните парченца на липсващо щастие.

Разбира се,  представлението провокира сериозни емоции у участничките, като в реакциите присъстват и смях, и сълзи. Тереза дори остава сериозно изненада от своя образ и отказва да приеме, че актьорите са успели да я пресъздадат правилно.

В емоционалният епизод не липсват и последните задачи за момичетата. Менторът Цвета Балийска е решила да провокира тяхната смелост и желанието им да се себеизразят по един доста нестандартен начин – всяка една от тях ще трябва да рецитира свое любимо стихотворение на публично място.

Зори има за цел да представи своя избор на стих пред читатели в читалня на библиотека. Злати трябва да рецитира пред своите колеги. Маги ще се опитва да събере смелост и да се изправи пред пътниците в автобус. Подобно на нея Тереза ще рецитира на случайни пътници в метрото, а за Ина остава задачата да сподели своето любимо стихотворение по време на вечеря в претъпкан ресторант.

Ще успеят ли и какво още ги очаква през последната седмица на „Великолепните 5“ предстои да разберем в техните видео дневници през седмица.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти