Да се осмелиш да нарушиш правилата

„Една носталгия навлезе в мен...мъчно ми е, че свършва форматът, защото тези 5 седмици бяха много интересни за мен“, казва Зори в последния си видеодневник преди финала на „Великолепните 5“. 

Тя споделя, че това е било едно истинско приключение за нея, а понякога и усилена работа и прави своеобразна ретроспекция на отминалите мисии и предизвикателствата, пред които е била поставена в тях.

„Много ми беше странно особено в началото да вървя по улиците и да се снимам сама, а най-трудно ми беше да се пречупя и да започна да говоря нещо, докато го правя“. 

В мисия „Аз обичам моето тяло“ Зори определя като свое постижение това, че започнала да ходи на фитнес и е издържала цели 5 седмици без шоколад. Мисия „Аз съм“ пък я е накарала да се замисли какво е за нея щастието и какво я прави истински щастлива.

Въздушната йога в мисия „Хармония“ също й е допаднала много, тъй като й е позволила тотално да загуби контрол, което я е накарало да се почувства свободна.

В последната мисия във „Великолепните 5“, „Виж ме“, Зори има за задача да направи представление със своето семейство, което тя самата да режисира, да разпредели ролите и всички заедно да го изиграят пред минимум 10 човека. 

Другата й задача пък е да научи стихотворение по свой избор и да го каже в библиотеката.

„Там е много тихо, не е разрешено да се говори и именно поради тази причиа дадох това предизвикателство на Зори – за да пробва да наруши правилата“, казва менторът в мисия „Виж ме“, Цвета Балийска.

На финала на проекта Зори признава, че промяната за нея може би не е видима външно, но е видима вътрешно и че се чувства много по-щастлива.

„Научих нови неща, видях нови хоризонти, запознах се с нови интерсни хора и преживях моменти, които ако не беше този формат може би нямаше да ми се случат! Не искам да свършва!“

Как се справи Зори с последната мисия и какво още споделя тя дни преди финала – вижте във видеото!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти