Да четеш любовна поезия пред колегите в офиса

Последната мисия във „Великолепните 5“ се очертава като една от най-предизвикателните, тъй като в нея момичетата ще трябва да преодолеят притеснението си и да изпълнят поставените им задачи на публично място.

След като вчера Маги рецитира Ботев в градския транспорт, днес е ред на Златомира да прочете своето любимо стихотворение и то на работното си място, пред поне 10 свои колеги.

„Творецът в Злати спи дълбок сън и аз виждам желанието му да излезе и да се надскочи по някакъв начин. За нея би било много важно да се види в различна светлина, да види нови свои черти, а и другите да я видят по различен начин“, казва менторът в мисия „Виж ме“, Цвета Балийска.

Освен рецитала на стихотворението, в последния видеодневник на Злати ще видите още дали и как се справя тя с другата поставена задача – да изтанцува нещо на публично място.

Злати прави и ретроспекция на изминалите 5 седмици и с малко тъга споделя, че приключнието вече е към своя край, но признава, че в нея има едно любопитство – какво ще се случи от тук нататък, ще успее ли да използва правилно съветите на менторите и ще направи и нужните корекции в живота си.

„Предстои да останем сами без целия този страхотен екип и да видим дали ще използваме всичко, което сме разбрали за себе си – малко е плашещо, но и интересно! Предстои ни едно ново приключение, с което се надявам, че ще се справя“

Злати е категорична, че не съжалява за нито една минута, прекарана с тези хора в този проект, за нито една задача и се чувства щастлива и удовлетворена.

„Ако трябва да се върна назад, отново бих го направила!“

 Още за последната седмица на Златомира във „Великолепните 5“ – вижте във видеото!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти