Принцеса Беатрис е опустошена от смъртта на бившия ѝ приятел

Говори се, че принцеса Беатрис е с разбито сърце, след като бившият й приятел Паоло Лиуцо е открит мъртъв след предполагаема свръхдоза в хотелска стая в Маями.

Дъщерята на принц Андрю започна да излиза с Лиуцо през 2005 г., когато тя беше на 17, а той на 24, но двамата се разделиха през 2006 г. 

Твърди се, че Беатрис е опустошена от новината за смъртта на Лиуцо, според The ​​Sun, след като полицията е била извикана в стая в хотел citizenM Miami Worldcenter в 15:22 часа на 7 февруари.

Причината за смъртта не е официално съобщена, но служителят Майкъл Вега от полицейското управление в Маями каза: „Разследва се като смърт от свръхдоза. Разследването е отворено и продължава“.

Вътрешни хора казаха, че Лиуцо се е борил с хазарта, както и с наркотици, и твърди, че е натрупал дългове с лихвари. Приятел на Лиуцо каза пред The ​​Sun: „Паоло не се справяше добре в личен план. В началото той започна да използва фармацевтични лекарства, но по-късно това доведе до кокаин и по-тежки наркотици. Водеше много забързан начин на живот и всички се страхувахме, че в крайна сметка това ще го настигне“.

Съобщава се, че Лиуцо се е борил с наркотиците и преди това е бил арестуван в Австралия за поредица от престъпления, включително притежание на кокаин. Той е арестуван на Голд Коуст на 27 септември 2009 г., след като се блъска с черно Ауди под наем за 90 000 долара в светофар.

Тогава на 27 години, той не успява да плати сметките за настаняване и ресторант в казино Conrad Jupiters. Австралийските органи обвиняват Лиуцо в измама, незаконно използване на моторно превозно средство, притежание на два грама кокаин и безразсъдно шофиране. Лиуцо се признава за виновен и е глобен с 5000 долара. 

Неговото противоречиво минало започва през 2002 г., когато е обвинен в непредумишленото убийство на свой състудент в колежа. 

Лиуцо и Беатрис се запознават чрез общи приятели, започват да се срещат през юли 2005 г. и успяват да запазят връзката си в тайна почти година, но се разделят през май 2006 г., когато се появяват съобщения за обвинение в непредумишлено убийство, което предизвика сензация.

Принц Андрю и Фъргюсън насърчават романса на Беатрис с Лиуцо, въпреки седемгодишната разлика във възрастта и криминалното му минало. Кралската двойка кани Лиуцо на семейна почивка в швейцарския ски курорт Вербие. 

Впоследствие става ясно, че той е пренебрегнал условията на пробацията си, за да отиде на почивка с внучката на кралицата и нейното семейство в Швейцария през 2006 г.

В резултат на това той е върнат обратно в САЩ, където тригодишната му пробация е удължена от съда като наказание, принуждавайки Беатрис да сложи край на отношенията им.

През 2007 г. той засрамва кралското семейство, като заявява, че е пушил марихуана в присъствието на Беатрис, сестра й Юджини и майка им Сара Фъргюсън, докато са били на почивка в Ямайка. Той също признава, че е изневерил на Беатрис по време на връзката им.

Смъртният акт на Лиуцо разкрива, че той е работил като консултант в индустрията на изкуството и никога не се е женил. Тялото му е транспортирано до Лонг Айлънд, Ню Йорк, където е израснал.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти