Харесвам хора, които постигат целите си: Асен Блатечки за образа си в "Есента на демона"

Сериалът "Есента на демона" е към своя край и нямаме търпение да се разплете мистерията около престъпленията, които проследява сюжетът. Напрежението нараства с всеки изминал епизод, а героите се изправят пред все по-трудни избори. В последния епизод от сериала видяхме как беше отвлечена дъщерята на Десподов.

►За амбицията и морала: Веселин Петров и Николай Николаев от "Есента на демона"

Безскрупулният бизнесмен от Велико Търново, изигран от Асен Блатечки, е сред най-мистериозните и съмнителни образи в "Есента на демона". Всяка от жертвите до момента е по някакъв начин свързана с него, затова е повече от любопитно да разберем каква е връзката му с всичко това. 

Героите в ,,Есента на демона" и най-любопитното за тях

Асен Блатечки застана пред камерата на предаването "На кафе", за да разкаже повече за отношението му към ролята, за това, което мисли за сериала и въобще за работата на актьора.

"Интересен ми беше. Не ми стигна тогава. Искаше ми се да има още развитие, още сцени," сподели Блатечки за образа си.

Героят на Блатечки в "Есента на демона" почти винаги ходи с куче. Оказва се, че това е неговият собствен доберман. "Когато започнах снимки и се чудехме с Павел Веснаков какъв аксесоар да има този търновски дерибей, дали да е някакъв специален пръстен или бастунче, каквото и да е, аз точно си бях взел кучето и го гледах на камерата. По-готин аксесоар от това има ли?", разказва актьорът. 

Въпреки че героят му не е достоен за възхищение, Блатечки все пак е успял да намери положителните страни в него. 

"Много харесвам хора, които наистина искат да постигат някакви неща и си ги постигат. Точно като моят герой, не бих казал, че са много симпатични, но уважавам хората, които постигат целите си", споделя той.

Признава, че не може да гледа като зрител филмите и сериалите, в които участва. "Всичко, което съм снимал, може би съм гледал. Но не за да се любувам на себе си, а да видя какво ми се е получило, какво не ми се е получило, какво съм могъл да направя по-добре, къде съм сбъркал", казва Блатечки. 

Цялото интервю с актьора можете да чуете във видеото. 

Как се промени актьорът Асен Блатечки през годините

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти