За амбицията и морала: Веселин Петров и Николай Николаев от "Есента на демона"

Вторият сезон на сериала "Дяволското гърло" вече ни завъртя във вихъра си и ни срещна с цял куп нови интересни нови герои. Напрежението се покачва с всеки изминал епизод, а за това несъмнено имат заслуга и талантливите актьори.

Две от новите попълнения и неизменна част от "Есента на демона" са Илчев и Грудов, които влизат в ролята на оперативни работници, заплетени в разрешаването на сложни криминални случаи във Велико Търново. Актьорите Николай Николаев и Веселин Петров дадоха специално интеврю за предаването "На кафе", където разказаха за техните роли и предизвикателствата на снимачната площадка. 

Героите в ,,Есента на демона" и най-любопитното за тях

►Теодора Духовникова пред Edna.bg: ,,Жената е толкова мистично същество, това е любимият ми пол"

"Всички колеги много ни помагат, много ни насочват, дадат ни много съвети, които ние се опитваме да използваме по най-добрия начин", казва Веселин Петров. 

"Всичко е предизвикателство. Да знаеш точно по какъв начин да кажеш нещо, какво искаш да кажеш, какво искаш да направиш", споделя Николай Николаев за преживяванията му, свързани със заснемането на "Есента на демона".

►Димо Алексиев пред Edna.bg: ,,Неприятно е да изследваш тъмната страна на хората" 

Петров признава, че характерът и особеностите на героя му за него са предизвикателство. Според него амбицията е оправдана, когато има някаква частица морал в цялата работа. "Трябва да има морал, трябва да има и съвест. Когато тези два неща изчезнат, нещата стават много сериозни", казва той.

"Поне една седмица преди снимките се подготвям и всеки ден си минавам линията, текста, сцените и така нататък", разказва Николаев за работния си процес. 

Чуйте във видеото още от интервюто с актьорите от "Есента на демона".

От снимачната площадка на „Дяволското гърло“, сезон 2

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти