Димо Алексиев пред Edna.bg: ,,Неприятно е да изследваш тъмната страна на хората"

димо алексиев
Снимка: NOVA/Ивана Семовска

Елизабет Астарджиева

Утре вечер ефирът на NOVA ще бъде изпълнен с вълнение и интрига, защото ще се излъчи първият епизод на сериала "Есента на демона". Вторият сезон на "Дяволското гърло" обещава да ни потопи в свят на напрежение и загадки. Зрителите отново ще имат възможността да се сблъскат с любимите си герои - Мия Язова и Филип Чанов, изпълнявани от талантливите Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. 

Героите в ,,Есента на демона" и най-любопитното за тях

Този път двете полицейски души ще се изправят пред изключително сложна мистерия, която крие отговора зад поредица убийства в един от най-красивите български градове - Велико Търново. 

Ирмена Чичикова пред Edna.bg: ,,Емилия Кларк е изключително мила"

Сериалът обещава да ни държи на тръни през цялото време. Не пропускайте да го гледате и да се потопите в мистериозния свят на "Есента на демона". 

На ексклузивна предпремиера на сериала, организирана миналата седмица, екипът на Edna.bg имаше възможността да се потопи в атмосферата на събитието и да разговаря с част от актьорския екип. 

"Есента на демона"
Снимка: Ивана Семовска

Ако искате да разберете какво разказа Димо Алексиев ексклузивно пред Елизабет Астарджиева от Edna.bg относно ,,Есента на демона”, героя му в сериала, трудностите в полицейската професия и нещата, на които родителите трябва да учат децата си, продължете да четете.  

С какво те привлече образът ти в новия сезон на "Дяволското гърло"? 

Първо, хареса ми, че е полицай. Второ, че е запален в работата си и е такъв човек, който го прави не защото трябва, а защото иска да я практикува тази професия и знае как. Интересно е да изиграеш един човек, който е много наясно с материята.  

С какво героят ти в „Есента на демона“ ще изненада зрителите на NOVA? 

Не съм сигурен, всеки зрител трябва да прецени как и дали изобщо ще бъде изненадан. Това, с което ще направи впечатление като цяло сериалът, е колко красив град е Търново и колко прекрасни места има в България.  

Както спомена, в "Есента на демона" влизаш в образа на полицай. Какво научи за тази трудна професия по време на снимките? 

Че е много отговорна. Ако се върши наистина със сърце, това е много отговорна и тежка работа, особено що се отнася до разследване на убийства. Тежко натоварване е да стигнеш до резултатите на човешката изродщина. Неприятно е да изследваш тази тъмна страна на хората. Започваш да си задаваш много въпроси и в някакъв момент съм сигурен, че трябва да се внимава, защото има голям шанс да се настроиш много против хората.  

Най-oчакваното продължение: какво знаем за втория сезон на "Дяволското гърло"

Споделял си, че двете ти дъщерички Лора и Кайра са те научили на много неща. Кое е най-важното, на което ти искаш да научиш тях? 

Човек всеки ден полага усилия да ги учи на нещата, които иска и то най-вече със собствения си пример. Това е нещо, което родителите не трябва да забравят, дори когато шофират или каквото и да правят. В ежедневието човек дава пример. Ако всеки ден искаш да го научиш това дете да е по-добро, да се старае повече, да е по-любопитно и да търси повече, трябва цветето да се полива всеки ден. Ако мога да ги науча на постоянство, това ще е супер. 

Очаквайте съвсем скоро още ексклузивни разговори на Edna.bg с актьорите от сериала! Не забравяйте да следите ,,Есента на демона" тази пролет в ефира на NOVA.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти