Ето всичко, което знаем за героите от "Есента на демона" (СНИМКИ)

Тази вечер - 29 февруари, от 22:00 стартира дългоочакваното продължение на “Дяволското гърло” – “Есента на демона”.

Сезонът ще изправи любимите герои Мия Язова и Филип Чанов (в ролите влизат талантливите актьори Теодора Духовникова и Владимир Карамазов) пред сложна мистерия, която се крие зад редица убийства в един от най-красивите български градове – Велико Търново.

Сюжетът ще разкрие още мистики от езотериката и българската история на старата столица и нямаме търпение да проследим заедно всеки четвъртък в ефира на NOVA цялото разследване, изпълнено с постоянно напрежение.

Екипът на Edna.bg ви представяме всичко, което знаем към момента, за част от героите и кой актьор ще влезе в ролята на персонажите.

Можете да видите всички известни факти в нашата галерия тук =>

Героите в ,,Есента на демона" и най-любопитното за тях

Припомняме ви, че сценарият на сериала е дело на Иван Спасов, режисьор е Павел Веснаков, a продуцент – Евтим Милошев и Dream Team Group.

“За мен беше изключително интересна цялата историческа линия и съм сигурна, че зрителите с афинитет към историята ще я оценят високо. Това продължение на сериала е дългоочаквано и нямам търпение за първата среща с телевизионните зрители, защото последната дума е тяхна”, сподели след прожекцията на специална предпремиера Теодора Духовникова, която влиза в ролята на профайлъра Мия.

Вижте какво каза ексклузивно за Елизабет Астарджиева от Edna.bg Димо Алексиев, част от актьорския състав ТУК

“Това е труден за реализация проект от физическа и емоционална гледна точка. Радвам се, че имаме възможността да разказваме такива истории, които са действително важни за обществото”, каза режисьорът Павел Г. Веснаков. “Това е проект за справедливостта, а не за жестоки престъпления. Именно за справедливостта, която е дефицит в нашето общество“, допълни продуцентът Евтим Милошев.

Интервю с Ирмена Чичикова пред Edna.bg вижте ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти