Седмица до старта: Теодора Духовникова и Димо Алексиев за изненадите в "Есента на демона"

Докато всички очакваме с нетърпение продължението на култовия сериал "Дяволското гърло" следващия четвъртък (29 февруари), вчера се състоя ексклузивната предпремира на първите два епизода от "Есента на демона"

Екипът на Edna.bg също присъства на специалното събитие и много скоро очаквайте да ви срещнем с любимите актьори, които ще ни вълнуват от ефира на NOVA от следващия петък.

▶ Най-oчакваното продължение: какво знаем за втория сезон на "Дяволското гърло"

Вече знаем, че действието във втория сезон ще продължи 5 години след шокиращите събития от първия.

Вчера пред камерата на "На кафе" застанаха някои от любимите актьори, които предстои да видим в главните роли в "Есента на демона". 

"Всичко е различно във втори сезон и въпреки това се усеща същността на "Дяволското гърло"", разкри пред Елизабет Методиева прекрасната Теодора Духовникова. "Миа Язова и Филип Чанов са абсолютно променени, минало е много време, големи драми са се случили в живота им." 

Според актрисата зрителите не само ще бъдат пленени от мистерията около зловещите убийства в сериала, но и ще останат впечатлени и заинтригувани от посланията, които убиецът изпраща.

Вторият сезон на сериала ще постави героите пред серия мистериозни криминални случаи и тежки престъпления, разиграващи се на фона на величествения и мистичен град Велико Търново.

Подготовката, реализацията и снимките на проекта е голямо предзивикателство, не крие Теодора. "Но пък е много вълнуващо", добавя тя и издава, че са прекарали във Велико Търново малко повече от два месеца. 

Димо Алексиев пък издаде, че този път влиза в образ на положителен герой и се вълнува да види какво се е получило и как "Есента на демона" ще развълнува зрителите.

Продуцентът на сериала Евтим Милошев се надява и публиката да види в проекта това, което екипът е вложил – качествено и добро българско кино, което не спира да се развива през последните години.

Снимка:

„Есента на демона“ ще събере отново любимите герои Мия Язова и Филип Чанов, в чиито роли отново влизат Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. 

Този път двамата полицаи ще трябва да разплетат сложна мистерия, която се крие зад редица убийства в един от най-красивите български градове.

В продължението на криминалната драма зрителите ще могат да проследят разследване, изпълнено с много мистика от езотериката и българската история, постоянно напрежение, провокации и изненадващи разкрития.

 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти