Шокираща тайна насочва разследването в нова посока в "Есента на демона"

Разследването на мистериознитe убийства във Велико Търново се заплита с всяка изминала минута в новия епизод на „Есента на демона“. Този четвъртък по NOVA криминалният сериал ще ни изненада с неочаквани разкрития за част от героите, които ще насочат подозренията в коренно различна посока.

От полицейското управление в града ще изчезнат едни от най-важните доказателства, събрани в разследването досега. Необяснимата липса на документите ще събуди съмнения към служителите в полицията, а взаимните обвинения помежду им няма да закъснеят. Какви са изчезналите доказателства и кой ще открие липсата им?

Героите в ,,Есента на демона" и най-любопитното за тях

След ужасяващото убийство на адвокат Смилев (Константин Трендафилов), криминалистите тръгват по следите на новите улики и зловещите знаци, оставени от убиеца. Илчев (Николай Николаев) ще разнищи значението зад загадъчен надпис, което ще разкрие ключови за разследването исторически факти. Не след дълго ще изплува и шокираща тайна за живота на Смилев, която той е криел години наред дори от най-близките си хора.

Междувременно Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще опитат още веднъж да помогнат на разследването преди да се оттеглят, когато стават свидетели на неочаквана гледка пред къщата на комисар Тороманов (Мариан Вълев). Мия веднага разбира за каква ситуация става въпрос и се възползва от момента, за да наклони везните в своя полза. Дали видяното ще успее да задържи нея и Филип във Велико Търново?

Какво ще се случи в моргата с Дора (Ирмена Чичикова)? Ще успеят ли Мия, Филип и Заимова (Христина Апостолова) да стигнат навреме до болницата, за да я спасят? Кой ще бъде първият обвинен за изчезналите доказателства? Какво ще открият Мия и Филип за адвокат Смилев? – разберете този четвъртък в „Есента на демона“ от 22:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте и специалната рубрика за „Есента на демона“ всеки четвъртък в „На кафе“. Тази седмица репортерът Деси Жаблянова ще покаже как се дресират полицейски кучета и защо са толкова важни за всяко разследване. Освен това ще видите и специално интервю от снимачната площадка с Николай Николаев и Веселин Петров, познати на феновете на криминалната поредица като Илчев и Грудов.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Дяволското гърло: Есента на демона“ за актуални новини.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти