В ,,Есента на демона": Какво ще се случи с героинята на Христина Апостолова?

С интерес чакаме всеки четвъртък, за да можем да гледаме новия епизод на ,,Есента на демона” по NOVA. Станахме свидетели на завръщането на любимите герои Мия Язова (Теодора Духовникова) и Филип Чанов (Владимир Карамазов), които се сблъскаха с шокиращо убийство. Освен това обаче се запознахме и с някои нови герои. Един от тях е този на Гергана Заимова - оперативен полицай, в чиято роля влиза актрисата Христина Апостолова.  

Ето и какво разказа Апостолова в интервю за предаването ,,На кафе” по NOVA: 

,,Mоже би от всички герои събрани тук в тая история, моята роля е така най-мека и най-много се опитва от всички да се бори с това нещо, с тая мекота. Има си биография и каква е причината за това ще се разбере”, сподели тя. 

Според нея винаги е по-добре човек да споделя и да не крие тайни, но стига да го прави пред правилния човек, който ще бъде от помощ за това да се преодолее травмата. 

,,Работата на оперативния полицай не се различава много от работата на всички други, особено когато става въпрос за нещо толкова фрапиращо и голямо като серийни убийства. Това е нещо много нетипично по принцип за България, така че нямаме много време да се делим на мъже и жени. По-скоро се превръщаме в един голям мозък който да се опита да стигне до извършителя”, допълни Апостолова.  

Какво още сподели актрисата от ,,Есента на демона” пред микрофона на ,,На кафе”, вижте във видеото по-горе! 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти