Създадено за Maybelline

„Моята кожа, но по-добра“ или как да изглеждаме зашеметяващо (почти) без грим

„Моята кожа, но по-добра“ или как да изглеждаме зашеметяващо (почти) без грим
Снимка: Maybelline

След сивата зима пролетта идва с експлозия от цветове, за да ни напомни, че е време да загърбим скуката и, в унисон с природата, и ние да разцъфнем като нежни пролетни цветя. И това не е просто някакво клише, а съвършено нормален инстинкт, защото когато слънцето стане по-ярко и въздухът – наситен с красиви аромати, женската ни енергия също се пробужда, а ние получаваме импулс да я изразим.

Най-видимият и бърз начин това да се случи е да подчертаем естествената ни красота, което обаче понякога се оказва предизвикателство. Да подчертаеш това, с което природата те е надарила, без да прекаляваш и без дори да изглежда, че го подчертаваш, е истинско висше майсторство. Зашеметяващият естествен вид е най-печелившата карта, която можем да имаме като жени, и в следващите редове ще ви подшушнем как тази пролет да я скриете в ръкава си и да се възползвате от поразителния ѝ ефект.

Снимка: Maybelline

Чували ли сте израза „грим без грим“? Това е визията, към която се стремим тази пролет, и за да я постигнем, ни трябва – точно така – грим, който изглежда като естествената ни кожа, но малко по-добра. За целта ни е необходим продукт толкова нежен и лек, че да подчертава красотата на естествения ни тен, като съвсем леко я подсилва, прикривайки несъвършенствата и придавайки натурален блясък и сияен вид.

Снимка: Maybelline

Ще си кажете „Нужна е магия!“ и ние ще ви отговорим – да, и тази магия си има име: MAYBELLINE NEW YORK INSTANT PERFECTOR GLOW. Maybelline New York Instant Perfector Glow идва в четири нюанса и апликатор тип гъбичка, която прави нанасянето изключително нежно и леко, като плъзгане на ръка по кадифе.

Снимка: Maybelline

За разлика от класическата течна пудра, Maybelline New York Instant Perfector Glow е директен път към естествения блясък и ефекта „моята кожа, но по-добра”. С него в чантата можете да бъдете сигурни, че никога няма да сбъркате в пролетната си визия, нито да я превърнете в нещо претруфено и изкуствено. Вместо това, кожата ви ще излъчва абсолютно естествения отблясък, характерен за сияйната и здрава кожа, която се радва на пролетта и слънчевите лъчи така, както го правят и цветята.

Снимка: Maybelline

Може би точно този ефект накара социалните мрежи да гръмнат, че Maybelline New York Instant Perfector Glow е дубликат на Flawless Filter на Charlotte Tilbury, но това не е правилният начин да опишем този лек и нежен флуид. За да се убедите сами в изумителните му способности, просто поставете малко количество от него на скулите, носа и челото. Ще видите как за секунди той допълва кожата ви, без да я натоварва, оставя я да диша и озарява лицето ви за една съвършено натурална и красива визия.

Това е – вече сте готови да посрещнете новия сезон като едно истинско, току-що разцъфнало цвете. Честита пролет!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти