Честито! Христо Стоичков пак ще става дядо, ето какъв ще е полът на бебето (ВИДЕО)

Христо Стоичков, легендата на българския футбол, е в очакване на ново попълнение във фамилията. Видео, споделено в неговия Instagram профил, разкрива радостната новина, че той ще стане дядо за втори път през октомври. Този път се очаква да приветства внук от своята по-малка дъщеря Христина.

Христина и нейният партньор избраха модерния подход, за да разкрият пола на бебето си пред близките и приятели. Със специално организирано парти, те използваха балони и конфети в синьо, обявявайки по този начин, че ще приветстват момченце. Тази традиция, популярна особено в щатите, добави още емоция към вълнението на бъдещите родители.

На видеото се вижда безкрайната радост на цялото семейство от предстоящото събитие. Христина прегръща баща си и майка си с вълнение, докато самият Стоичков не крие емоциите си, споделяйки в изявление на английски и испански език: "През октомври чакаме момче. Аз съм най-щастливият човек на света!" За Христо, който вече има две дъщери и един внук, това е вълнуващо предизвикателство, към което се отнася с голямо нетърпение, надявайки се, че ще може да предаде своите футболни умения и на този нов член на семейството.

Това е вълнуващ период за цялото семейство и всички с нетърпение очакват да приветстват новото попълнение и да споделят в радостта за рождението му.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти