8-те ключа: Как да влезем във форма, без дори да се опитваме

Колкото и да обичаме да тренираме, няма спор, че понякога мечтата ни е да останем във форма, без да полагаме много усилия.

Понякога е изключително трудно да намерим мотивацията и енергията да тренираме. Стресът от работата или университет/училище, липсата на време или просто общото лошо настроение (на всеки се случва) могат да ни спънат, да ни накарат да си стоим вкъщи с пакет чипс и с нулева физическа активност.

6 малки промени в храненето, с които ще влезем във форма на мига

Важно е да помним, че тренирането невинаги е лесно, но е от съществено значение за нашето здраве и добро самочувствие. Редовната физическа активност ни помага да се чувстваме по-еластични, силни и енергични. Затова, въпреки препятствията, е важно да се победи мързелът и да си намерим време за тренировка, за да поддържаме здравословния си начин на живот.

Дали винаги е така обаче? Тук сме, за да ви кажем нещо успокояващо. Не е нужно да полагате неимоверни усилия, за да бъдете във форма. Има някои малки и прости действия, които работят и ни изпращат в правилната посока.

Имайки предвид всичко това, от Women's Health се свързват с треньора на знаменитостите Тайрон Бренанд, за да сподели той неговите съвети как да изградим здравословна фитнес рутина ... но по мързеливия начин.

Вижте съветите в галерията:

Как да влезем във форма, без дори да се опитваме

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти