Всяка силна жена трябва да знае, че заслужава тези 10 неща в edna връзка

Всяка edna силна жена живее по своите собствени правила, тя е назависима и лоялна, затова да заслужиш своето място в живота ѝ изобщо не е лесна задача.

Силната жена заслужава най-доброто – тя има нужда от честен, зрял и предан мъж до себе си и не би се примирила с нищо по-малко от това.

►Избегни кошмара: 10 типа мъже, за които НЕ БИВА да се омъжваш

Всяка силна жена заслужава:

Безспорна лоялност

Тя заслужава мъж, когото не трябва да разпитва – човек, който е отдаден на нея. Добрият, лоялен мъж е едно от най-великите неща, които една жена може да има в живота си, тъй като той струва повече от милион други мъже.

Положени усилия

Тя иска мъж, който ще дойде при нея, който ще ѝ пише първи, който отделя време и прави планове. Мъж, който се стреми да бъде с жената, която желае, е изключително привлекателен – не само в началото, но непрекъснато и ентусиазирано през цялата връзка. Тя има нужда от някой, който ще се докаже с действия, а не само с думи – който ще направи всичко по силите си, за да не я загуби. Силната жена не се примирява с мъже, които полагат половинчати усилия и не се стараят.

Човек, който я обича с луда, всеотдайна страст

Силната жена не иска само секс, тя иска да бъде желана с пареща страст, която съответства на нейната собствена. Без страст в една връзка няма енергия и без енергия нямаш нищо.

Ето кои са всички 10 неща, която всяка жена заслужава в любовта:

10 неща, които всяка жена заслужава в една връзка

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти