Жените - лоши момичета

Наталия Кобилкина
Снимка: Драгомир Спасов

Наталия Кобилкина

Във всяка Edna жена има светла и тъмна страна. Една част от нас иска да получава нежност, любов, комплименти, възхищение. Докато другата иска да има доминация, да се чувства като лидер и дори понякога това желание да се спотайва.

Факт е, че когато жена, израснала в семейство, в което се е акцентирало само върху светлата ѝ страна, когато са се държали с нея като малка принцеса, поощрявали са успехите ѝ, тогава тя след това търси партньор, който да ѝ помогне да разкрие тъмната си страна. Затова харесва мъжете, които се държат с нея лошо и се чувства привлечена от лошите момчета. И на нея ѝ е приятно да бъде в компанията на доминиращ мъж.

Затова много често можем да видим следния модел двойка – тя е много добра и мила, а той е лошото момче. Любопитното е, че това работи и в обратния вариант.

Жените, които са израснали в семейства със сложни взаимоотношения и през цялото време са били тероризирани от своите родители, сестри, братя – те търсят мъж, който да бъде добър с тях. Те не искат властен партньор, а човек, който да е нежен, грижовен и любящ.

Никоя жена не се е родила лошо момиче. Тя става такава, заради заобикалящите я житейски фактори. Това е защитна реакция към болката и унижението. Тя се изгражда несъзнателно и по принуда. Тя просто свиква да се отбранява и да се отнася лошо с другите.

Как се лекува това - с много любов и търпение. Ако травмата е много дълбока, този проблем може би никога няма да бъде коригиран напълно.

Лошите момичета имат вътрешен страх, че не заслужават да бъдат обичани и затова дори минимална проява на грубост към тях приемат много болезнено.

Като визия те често пъти доста си приличат - имат черен цвят на косата, носят черни дрехи, слабички са, дори кльощави, пушат, имат леко дрезгав глас, конфликтни са, лесно се нервират и изнервят.

Ако приемаш себе си за лошо момиче  разбери, че в момента живееш в своята сянка и от теб зависи да преодолееш страха и да излезеш от нея. Започни да бъдеш мила със самата себе си. Прости на хората, които са те наранявали, макар да е трудно. Смени цвета на косата си - направи го по-светъл. Изхвърли всички черни дрехи и остави само розовото, жълтото, зеленото и синьото облекло в гардероба си – в ярко и щастливо настроение.

Спри тютюнопушенето и консумацията на алкохол. Спри да слушаш песни за нещастна любов.

Спри да играеш ролята на жертва и поеми отговорност за своето щастие! Избери да живееш с мисълта, че си специална, че си принцеса и да повярваш, че заслужаваш най-доброто.

Ако си мъж и имаш до себе си жена - лошо момиче:

Бъди много мил и търпелив с нея. Прави ѝ често комплименти. Заведи я на романтична кино прожекция, на концерт с класическа музика, подарявай ѝ цветя и цветни подаръци и приемай спокойно и с любов нейните изблици на гняв. Постепенно те ще намалеят, ако тя види и осъзнае, че наистина я обичаш и я цениш.

Тя е като наранено животно, което има нужда от време, за да повярва на ново в любовта и да се отвори за по-дълбоки взаимоотношения към теб. Но когато тя го направи – и двамата ще бъдете много щастливи.

Именно лошите момичета имат много любящо сърце, което мечтае да сподели своята любов.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти