Наталия Кобилкина

Автор на Edna.bg
Наталия Кобилкина

Аз съм Наталия. Родена съм в семейството на потомствени лекари.

От малка забелязвах, че повечето човешки проблеми, включително и болести, се появяват от нарушените отношения: със самия себе си, със семейството или ако човек нарушава духовните закони на Вселената.

Затова исках да стана психолог - за да помагам на хората. Родена съм в Русия и съм благодарна на тази държава за великите учители, които са ми предали своите знания. Освен двете си образования (психология на бизнеса и семейна системна психотерапия), изкарах много курсове за личностно развитие, години ходих на групова и индивидуална терапия.

Знам колко дълъг път съм извървяла от едно срамежливо момиченце към щастлива и успешна семейна жена. Благодарна съм на Вселената, че много години до мен има любящ съпруг, с който се уча да бъда жена.

Преподавам повече от 9 години и водих курсове в 9 различни държавави. За тези години чрез моите обучения, (основани на духовните учения) минаха повече от 2000 човека и голяма част от тях имат позитивни промени в техния живот. Смятам, че дори ако съм успяла да бъда полезна на един човек - заслужава се да живея и да работя тази работа.

Последната година повече работя в посока семейна терапия и сексология.
Преподавам в учебен център по сексология и щастливи отношения.
Водя рубрика в "Шоуто на Слави” - Мъжът и жената интимно".
Пиша за рубрика в списание "Ева" - интимно. И имам рубрика за успели жени в списание "Бизнес лейди".

Вярвам, че психологията трябва да бъде максимално практично приложима и полезна наука за хора, които имат нужда от тези знания.
Щастлива съм, че мога да споделям тези съвети с читателите на Edna.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти