Никой не искаше да нарани другия: Как Елвира Георгиева запазва топли отношения с бившия си съпруг

Тази събота в рубриката "Тук и сега" Деси Банова-Плевнелиева ни среща с една от легендарните ни естрадни певици - Елвира Георгиева в едно интервю, в което тя отваря както вратите на дома си, така и вратите на сърцето и душата си.

Пред зрителите на "Събуди се" певицата разказва защо е решила да слезе от сцената, защо се е обърнала към духовните практики, кои са предизвикателствата, уроците и чудесата в живота ѝ, как е успяла да запази топли и приятелски отношения с бившия си съпруг и как се е променил света ѝ след появата на д-р Ники Георгиев в живота ѝ.

Елвира Георгиева - една дама, която знае какво е стил

Тя споделя, че нейният дом, носещ името Къщата на любовта, е училище за това как да се обича.

►Владо Михайлов: На две годинки се качих за пръв път на сцената

„След като съобщих, че няма да пея аз се затворих и започнах да работя върху себе си. Тази къща се превърна в сцената на моя живот”, казва Елвира.

Въпреки че днес Елвира се е разделила с музикалната сцена, нейният живот винаги е бил обвързан с музиката. Може да се каже, че тя тече в нейната кръв. 

Тя разказва, че нейният дядо е основател на първата фабрика за струнни инструменти у нас. „От 4-годишна започнах да свиря на цигулка, но се запалих по пеенето и пожелах да стана певица. Станах вокалист на група „Сребърни звезди”, там срещнах и бившия си съпруг. Той написа много песни за мен. Бяхме прекрасен тандем. С него ни свързваше най-вече музиката”, разказа тя.

Елвира Георгиева споделя, че когато среща настоящия си съпруг д-р Ники Георгиев животът и се променя.

"Аз трябваше в новия си живот стъпка по стъпка да се уча да живея. Това беше много трудно и продължава да ми е трудно, защото стъпките ги правя и в момента", споделя тя.

Въпреки раздялата на Елвира с бившия ѝ съпруг Владимир Наумов те запазват приятелски взаимоотношения. Влади дори е приятел с настоящия ѝ съпруг. Това да се разбират толкова добре се дължи предимно на нея, казва тя.

"Всеки един от трима ни направи нещо, за да се случат нещата. Не исках да нараня никого. Исках Влади да продължи да бъде част от моят живот. Те се харесаха двамата, защото по някакъв начин никой не искаше да наранява никой. И всъщност станаха много близки. Така тримата доста дълги години бяхме заедно. Чувала съм да говорят много неща за нас, но това не ме интересуваше. Аз исках ние да се разбираме. И това го постигнахме, наистина", разказва Елвира, видимо емоционална.

"До момента в който, след това и бивше ми съпруг си намери също своя половинка. И нещата се балансираха, станаха си по един естествен начин. То така и трябваше да стане. До ден днешен сме си много близки. Но всеки един от нас тримата направи нещо в тези отношения, за да съществуват", споделя още певицата.

Чуйте цялото интервю с Елвира Георгиева във видеото.

Елвира Георгиева - една дама, която знае какво е стил

Вижте също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти