"Тя ми даде криле и сили": Ивайло Караньотов с обич за Аня Пенчева, с която са заедно от 36 г.

Ивайло Караньотов е силен мъж с активна гражданска позиция. В "Тук и сега" пред Деси Банова-Плевнелиева обаче многократният републикански и балкански шампион за първи път се показва в съвсем различна светлина - в ролята на син на легендарната си майка - актрисата Славка Славова, на любящ съпруг на Аня Пенчева, баща и дядо. 

Майка му е актрисата Славка Славова, която в продължение на 48 години изиграва множество легендарни роли в Народния театър.

"Всички я помним като актриса, а Народният театър е като мой дом, знаех всички нейни реплики наизуст. Малко хора знаят, че тя беше страшен пич. Мъжка майка, която никога не казваше "внимавай, ще се убиеш", а "ако направиш еди какво си, ще сбъркаш, защото..." Тя живееше за мен, а аз ѝ сервирах само ужаси. Майка ми беше от поколението, което знаеше за всяка ситуация изход и лек. Не беше майка, а приятел. Тя ме научи на мъжки отношения", откровен е Караньотов. 

Ивайло Караньотов Аня Пенчева
Снимка: NOVA

Негова половинка е друга звезда от българската сцена - Аня Пенчева, с която са заедно от 36 години. "Тя ми даде криле и сили. Може би ме спаси от големи неприятности, живях по-бурен живот, а при нея се налагаше да бъда по-умерен."

"Не мога да си представя да съм с друга, с нея когато се караме, умираме от смях. Леко се живее с нея, не си представям живота си без нея", признава Ивайло.

Ивайло и Аня имат син на име Ангел, а от предишни връзки и двамата имат по една дъщеря. Децата им вече са ги дарили с най-голямото щастие – внуците. 

"Ако има нещо, за което да съм благодарен в този живот, това е, че ни се родиха тези прекрасни деца и тези прекрасни внучета", споделя Ивайло. 

Пред Деси Банова-Плевнелиева Ивайло говори още за това какъв дядо е, кое е най-голямото чудо в живота му и какво е научил от децата си  – всичко, което той сподели, вижте във видеото горе. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти