Ще влезе ли Никол от Hell’s Kitchen в Big Brother?

Никол, един от най-обичаните и мразените участници в сезон 6 на Hell’s Kitchen, е специален гост в подкаста “Кухнята след Ада”. Кулинарката от Барселона е най-добре класиралата се жена и отпадна на крачка от топ 4 и сподели пред водещия Станислав Иванов защо тя е най-добрата жена този сезон.

Никол разкри, че един от най-близките ѝ хора в Кухнята на Ада е била Симона, с която са се сближили още от началото. Още тогава Мони е заявила, че иска да се учи от Никол.

Най-важното, което трябва да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen

Водещият на подкаста “Кухнята след Ада” Станислав Иванов сподели, че е смятал, че Никол има всички качества да спечели и я е виждал като победител. В нея е виждал хъса, който самият той показа в Кухнята на Ада.

Никол разказва, че е научила много от шеф Виктор Ангелов. Тя разкри, че най-важният урок е бил да не лети във въздуха. Никол сподели, че се смята за лидер и в живота, и в кухнята. Тя е категорична, че Hell’s Kitchen я е научил да обича България.

Никол споделя, че от няколко седмици Станислав е най-добрият сред мъжете и вижда него като потенциален победител. Тя разкри, че той прави перфектни чинии и има най-голямо израстване в състезанието.

Детските снимки на звездите от Hell's Kitchen 6 и техните мили спомени за детството

Никол разкри в “Кухнята след Ада”, че с мъже готви по-добре. Тя сподели, че е нямала търпение да си тръгнат останалите жени, за да готви само с мъжете. Изненадващо по време на интервюто тя посочва една от жените, с които се е разбирала само с поглед в кухнята.

Никол сподели, че не харесва Изабел Овчарова - Изи от отбора на златните. Тя мисли, че е лигава, а държанието ѝ определи като детинско. Никол се изказа остро и за Чоткин, който според нея не блести в кухнята. Той не ѝ допада като човек и според нея прави “тъпи грешки, които не си признава”. Тя е категорична, че той играе много задкулисни игри.

В “Кухнята след Ада” Никол разкри, че е голям фен на Тейлър Суфт. Тя показа две татуировки, които има на певицата.

Ще участва ли Никол в Big Brother? И кой ще ѝ остане най-близък след Кухнята на Ада?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти