Кейти Пери успя да заблуди феновете с помощта на AI (СНИМКА)

Кейти Пери не присъства на Met Gala 2024, но нейни снимки от престижното модно събитие циркулират в социалните медии. Всичко това кара дори майка й, Мери Хъдсън, да повярва, че дъщеря й е била на събитието.

Тези, които следяха всяка минута от събитието, усетиха, че нещо не е наред. Все пак Пери изясни, че зашеметяващите снимки са създадени с помощта на изкуствен интелект и тя не е присъствала на Met Gala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Как Кейти Пери стана мишена на изкуствения интелект?

Потребител на социални медии и ентусиаст в изкуствения интелект създаде персонализирани снимки на Кейти в тоалет, който отговаря на темата на събитието - "Спящите красавици: Пробуждане на модата".

Заедно с публикациите Кейти обясни отсъствието си на MET Gala, събитие, на което обикновено е канена. „Не можах да стигна до Met, трябваше да работя“, написа тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Фаворит на Met Gala

Кейти Пери е била на ексклузивното събитие най-малко девет пъти, като през 2009 г. за първи път го посети. В изявление пред PEOPLE през 2022 г. певицата каза, че за нея е удоволствие да бъде там.

„На MET Gala наистина се придържам към темата и се забавлявам“, каза тя. Доказателство за това са различните тоалети, които е носила през годините.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти