Кейти Пери с трогателна реч към Миранда Кер: „Ти си сърцето на нашето семейство“

Кейти Пери и Миранда Кер отдавна очароват феновете с прекрасните си отношения, а през уикенда се появиха заедно и на червения килим.

В събота, 28 януари, двете дами присъстваха едновременно на събитието G'Day USA Arts Gala в Лос Анджелис и не пропуснаха да зарадват фотографите, позирайки заедно.

По време на събитието певицата удостои модела с награда за работата на козметичния ѝ бранд Kora Organics.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G'Day USA (@gdayusa)

„Много от вас може да са объркани защо точно аз връчвам тази награда на Миранда.“ - каза Кейти от сцената и добави: „Това не пасва на сюжета за бившата и настоящата съпруга. Голяма част от медиите предпочитат да ни видят как воюваме, но нашата история е за любов.“

От сцената Кейти нарече Миранда „моята сестра от друга майка, моето гуру за здраве и уелнес и сърцето на нашето семейство“, като подчерта колко е щастлива за смесеното семейство, което са създали.

Развълнувана, Миранда сподели видеа с трогателната реч на Кейти в своя Instagram, като написа: „Не можех и да мечтая за по-подходящ човек да ме представи тази вечер!

Преди две години Кейти Пери стана майка за пръв път, като роди дъщеричката си Дейзи от своя съпруг Орландо Блум, с когото започнаха да излизат през 2016 г.

Миранда Кер пък има 12-годишен син на име Флин от актьора, за когото беше омъжена от 2010 до 2013 г.

В момента Кер също е щастлива с новото си семейство. Бившият ангел на Victoria's Secret е омъжена за съоснователя на Snapchat Евън Шпигел от 2017 г., като от този брак има още две деца.

И ако общото правило е, че новата и бившата съпруга трябва да се мразят или поне дипломатично да се избягват, то Кейти и Миранда доказват, че има и друга опция, която може да направи всички щастливи. Те се приемат като едно голямо семейство, в което цари уважение и разбирателство. А защо не дори приятелство.

Кейти и Миранда са намерили път една към друга, защото са поставили щастието на децата си на първо място. За мнозина това сигурно звучи като поза и по-скоро проява на лицемерие.

Затова решихме да се върнем назад в годините и да проследим отношенията на двете жени в живота на Орландо Блум. Дали са искрени или просто искат да докажат, че са постигнали хармония, която е напълно противоестествена?

Вижте какво споделят самите те по този въпрос в галерията:

Кейти Пери и Миранда Кер – искрено приятелство в името на семейството

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти