Отвъд клишето: Есил Дюран за любовта и последната загуба в живота ѝ

Тя е една българска певица като никоя друга. Не е определяна от клишета и има много лица. Описва музиката като скъпа любов, с която в България трудно се оцелява. Днес предаването "Събуди се" ни среща с талантливата Есил Дюран.

"Посветих на музиката целия си живот - иска ми се да е стойностно това, което правя", заяви певицата в „Събуди се”.

Дюран признава, че не е от артистите, които обичат състезанието в музикалния бизнес.

Стил и красота: визиите на Есил Дюран, в които се влюбихме

"Аз се наслаждавам. Да не давам сравнение като какво е, но това е любов. Това е като в любовта. Аз обичам наистина да се насладя на мига. Не обичам бързото хранене, не обичам бързото препускане, защото живота тече така или иначе бързо. Аз искам да се наслаждавам на всичко", споделя тя. 

Есил разказа откровено за последния труден момент в нейния живот, който се случва с излизането на нейната последна песен.

"Не беше лесно, защото в края на самия процес ние имахме огромна загуба. Моят съпруг Борис загуби майка си. Докато завършвахме последните щрихи, бяхме между музиката, вдъхновението и истината, и жестокото лице на живота, в който ти трябва да загубиш много скъп човек," споделя Есил. "Преживяхме тази загуба в момента, в който пуснахме парчето в моя YouTube канал. Същата вечер ние загубихме мама Здравка."

Есил признава, че в този момент тя тотално осъзнава, че докато ние бързаме и искаме да направим толкова много неща, цялата красота на живота минава покрай нас.

"Съжалявам, че не забавих парчето с още два месеца, за да мога да ѝ се насладя, защото всичко стана много бързо и ми се искаше просто да ѝ дам цялото си време", каза също тя.

Чуйте във видеото целия вдъхновяващ разговор на водещата на "Събуди се" Марина Цекова с Есил Дюран.

Стил и красота: визиите на Есил Дюран, в които се влюбихме

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти