Рая Пеева за Явор Бахаров: "За 8 години сме изяли една торба сол"

Рая Пеева е една от любимите български актриси от младото поколение, доказала таланта си както в театъра, така и в телевизията и киното.

През годините тя не спира да очарова публиката с най-различни роли, влизайки умело както в обувките на великата Лея Иванова във филма „Пеещите обувки“, така и в образа на разглезената, но сладка Валантин в „Граф Монте Кристо“ на сцената на Младежкия театър, или амбициозната Ирина в сериала „Ягодова луна“.

Днес Рая гостува на предаването "Събуди се", за да разкаже повече за ролята си в най-дългооочаквания български сериал – "Есента на демона". 

► Седмица до старта: Теодора Духовникова и Димо Алексиев за изненадите в "Есента на демона"

Вторият сезон на "Дяволското гърло" започва в четвъртък, 29 февруари, в 22 часа. Героинята на Рая е известна, амбициозна журналистка във Велико Търново и актрисата не крие, че е много щастлива и благодарна, че екипът е предложил ролята именно на нея. 

Познаваме Рая освен от ролите ѝ на екрана, и от театралната сцена, като една от емблематичните ѝ роли е тази на Маргарита в постановката по романа на Михаил Булгаков "Майстора и Маргарита".

Многопластовата пиеса разказва за изпепеляващата любов, която самата Рая нарича "подлудяваща". А има ли такава любов и в реалния живот?

"Аз съм с Явор [Бахаров] вече осма година и ние сме имали такива моменти, нормално е, млади хора сме, но така любов като в "Майстора и Маргарита" за радост няма", признава тя.

През януари Рая и Явор отбелязват своята осма годишнина заедно, но както при много актьорски двойки, не им е останало време да отпразнуват датата заради работните си ангажименти. 

В галерията вижте и прекрасните моменти, които Явор и Рая са споделили в социалните мрежи през годините:

8 години любов като на кино: Рая Пеева и Явов Бахаров

"Казваме си, че сме минали през много, изяли сме една торба сол, но сега е сладко-горчиво", споделя с усмивка Рая. 

Какво още разказа чаровната актроса за магията на любовта, киното и театъра, вижте във видеото от "Събуди се".

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти