Владо Михайлов: На две годинки се качих за пръв път на сцената

Актьорът Владо Михайлов покани Деси Банова в студиото, където сбъдва повечето си музикални проекти. Той разказа кои са хората, с които обожава да работи, кои са чудесата в живота му, кога душевната болка го е блокирала да не може да работи и какво е да откриеш любовта.

,,Наистина смятам, че човек си има някаква мисия и някакво призвание. И колкото по-бързо го открие, толкова по-щастливо ще живее след това. Има едно дълбоко щастие в това да усещаш, че се занимаваш с това, което е богоугодно и е твоята мисия, но това не значи задължително, че ще живееш добре финансово“, каза той.

Владимир Михайлов на гости на Edna.bg

Актьорът сподели, че се чувства като някой, който е открил какво го прави щастлив и вижда, че има отклик у хората. Това наистина го прави щастлив.

Той разказа и за най-първите си стъпки пред публика: ,,На две години съм бил, когато съм стъпил на сцена за първи път. Бил съм с леля ми във Варна. Минали се една актьорска трупа, които са пътували от град на град. Аз съм вдигнал ръка, качил съм се на сцената, нещо съм рецитирал, пял. Не знам какво е било точно“

Михайлов допълни, че са наистина много нещата, които в момента го занимават и с които се занимава. ,,За щастие някак си успявам да ги комбинирам. За мен беше много важно ,,Аз и ти преди ние“, въобще този мой дебют в драмата, да е с хора, на които имам безкрайно доверие. Йоанна е един от тях. Много е интересно, че продуцентът ни събра. Това не беше дори наша идея“

Банова го попита и за приключението ,,Като две капки вода“. Той сподели следното: ,,Ами, наистина е приключение. Голямо приключение. Трябва да се влезеш в нещо, което предварително не знаеш какво ще представлява. В което много бързо разбираш, че трябва да хвърлиш много труд и пот. Мога да кажа, че като някой, който се е занимавал със сценични изкуства, мюзикъл, кинотеатър, когато за първи път излязох на тази сцена, се притеснявах повече, отколкото примерно на Евровизия, където дори представляваш страната си и излизаш пред мултимилионна публика. В случая, наистина тази сцена е различна и всъщност е много хубаво преживяване“

,,Най-хубавото нещо, което ми се е случило, е раждането на моите три дечица. Благословия си е това. И трите ми деца са желани. С много любов, разбира се, са се появили на този свят. Избрали са ни поради някаква причина. Имам голямо момче, дъщеря и малък син. Много са талантливи. Много са сърдечни. Умеят да се поставят в обувките на другия. Много са забавни. Могат да ръся само суперлативи за тях. Наистина много съм щастлив, че са мои деца и аз съм техен баща“, допълни той.

Според него със сигурност голямата любов много помага на човека. ,,Вдъхновявате се по един различен начин. Виждаш света през едни розови очила. Освен това, човекът до теб във времето ти става рамо. И знаеш, че можеш да разчиташ на него. Аз съм така с моята съпруга. Знам, че тя би ме подкрепила винаги за важните неща. Обратно - би ми казала в прав текст, когато нещо ѝ се струва, че не е точния проект за мен. Защото аз действам по интуиция. Не винаги успявам да видя нещата в дълбочина, в перспектива“.

Михайлов смята и, че болката също е друг вид вдъхновение, друг вид поглед върху живота. От нея черпиш дълбочина и тогава се раждат много интересни неща. Самият той има текстове на песни, написани в такива трудни моменти.

Владимир Михайлов на гости на Edna.bg

Вижте какво още сподели Владо Михайлов пред Деси Банова за рубриката ѝ в ,,Събуди се!“ по NOVA във видеото по-горе!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти