Нова цел: Алекса и Елица от "Игри на волята" 4 ще участват в сръбско риалити

Миналогодишният победител в "Игри на волята" 4 - Алекса Ерски е роден състезател, такава е и неговата половинка, а отскоро и негова съпруга - Елица. Това вероятно е причината двойката да е направила решение да се отправи към ново приключение отново заедно. Този път зад граница - в родината на Алекса. 

Алекса и Елица Ерски влизат в сръбски риалити формат. „Форматът е 10 месеца, нещо подобно на Биг Брадър, казва шампионът по борба пред „Телеграф“.

„Предаването е сръбско, заснема се в Белград. Това може би е най-гледаното риалити на Балканите. Може да се гледа в България. Влизаме смело, решили сме да направим това предизвикателство, нещо по-трудно, тъй като формата е много дълго време и се излъчва 24/7“, разказа Ерски.

„Този път не сме отделни участници, влизаме като двойка в екип“, допълни той.

Самите организатори на предаването са потърсили семейство Ерски.

„Разбрали, че сме много известни в България като двойка, затова ни поканиха. Това шоу се гледа в Сърбия, Македония, Хърватия, Черна гора. Тъй като нямаме езикова бариера, всичко се разбира. От телевизията имат интерес да участваме, защото знаят, че ще вдигнем рейтинга“, сподели също борецът.

Форматът е стартирал още в началото на септември, но семейството ще се включат по-късно поради ангажименти.

„Аз ще бъда спортен коментатор, главен координатор на световното по борба. Когато приключи, влизаме в риалити формата“, издаде Алекса.

Междувременно новия сезон на "Игри на волята" продължава с пълна сила, а конкуренцията и битките са още по-ожесточени от миналата година. 

Не пропускайте епизодите на "Игри на волята" 5 по NOVA - в понеделник и събота от 20 часа и от вторник до петък от 21 часа.

Алекса и Елица от "Игри на волята" се ожениха

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти