Да чакаш истинската любов: признанието в „Игри на волята“, което трогна всички

Както всяка година, екстремното риалити „Игри на волята“ ни заковава пред екрана не само заради спиращите дъха битки на арената, но и защото всички започваме да се вълнуваме заедно с интересните участници.

Някои предизвикват възхищение със спортните си постижения, а други ни изумяват с бърз ум, съобразителност и издръжливост. Докато новите участници в сезон 5 тепърва предстои да разкрият характерите и стратегиите си в играта, едно неочаквано признание изненада и трогна мнозина.

калоян игри на волята
Снимка: кадри от "Игри на волята" | NOVA

Във вторник, след битката на капитаните, племето на Гладиаторите се впусна в разговори за жените и любовта, след като агрономът Даниел сподели как бракът му се е разпаднал.

Други от племето пък признаха, че техните половинки им липсват, макар че от началото на играта изминаха едва няколко дни.

Когато попитаха 22-годишния Калоян за неговия романтичен живот, той скромно каза: „Аз за тия неща нямам твърде много опит...“ и стеснително добави, че никога не е бил с момиче.

В началото съплеменниците му изглеждаха леко стъписани от това признание, след което обаче бързо поздравиха младежа за решението му.

калоян игри на волята
Снимка: кадри от "Игри на волята" | NOVA

„Това само показва висока ценностна система, каквато в днешно време на повечето хора им липсва“, отбеляза футболният съдия от Куклен Крум.

Останалите също се съгласиха, че този избор е достоен за уважение и стиснаха ръката на леко притеснения Калоян. Те признаха, че с това 22-годишният модел, който в момента е студент по финанси в Софийския университет, се е издигнал в очите им.

Всички останаха изненадани, че въпреки изкушенията в света, в който живеем, и атрактивната външност на Калоян, той не се е впускал в мимолетни връзки, а е решил да отстоява ценностите си. Освен това изразиха уважение към съплеменника си заради смелостта да разкрие това пред цяла България.

„Това си е нещо, което си е част от мен, аз наистина много си вярвам в това, вярвам си в истинската любов и е нещо, което си търся“, допълни Калоян, а 25-годишният Крум го увери, че ще я срещне. 

калоян игри на волята
Снимка: кадри от "Игри на волята" | NOVA

В социалните мрежи зрителите на „Игри на волята“ веднага поздравиха Калоян за моралните му принципи и неговата искреност. В коментарите те отбелязаха още, че останалите Гладиатори са реагирали добре, като не са го притеснили или засрамили в този момент.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти