Обратно на арената: Елица и Алекса за семейното щастие и живота след „Игри на волята“

По-малко от седмица преди старта на пети сезон на приключенското риалити „Игри на волята“ на 2-ри семтември миналогодишният шампион Алекса и неговата съпруга и бивш съотборник в шоуто Елица се върнаха на арената.

Двамата застанаха пред камерата на NOVA и Ники Василковски за предаването "Събуди се", споделяйки колко различен е животът им днес, година след победата в шоуто.

алекса и елица
Снимка: "Събуди се" | NOVA

„Вече идваме тук като семейство“, отбелязва миналогодишният победител. Двамата с Елица се ожениха на 17-и юни след 6-месечна подготовка.

„От самото начало започнахме сериозна връзка, защото аз съм от Белград, а Елица е от Варна, но живее в София. Започнахме да живеем заедно и бързо разбрахме, че сме един за друг. Искахме да направим такъв купон, че моята майка и нейният баща да се разреват“, коментира Алекса миналия месец в предаването „Събуди се“.

 

„Мъж и жена сме от миналата година, сега беше самото празненство и църковният брак. За нас той е по-важен“, пояснява Елица тогава.

Днес, от новата арена на „Игри на волята“, олимпийската медалистка по борба описва живота им като младо семейство като нещо „интересно, забавно и щастливо“.

Връщайки се отново на арената, двамата с Алекса си спомнят за тръпката от игрите миналата година. Елица споделя, че емоцията, които е изпитвала на терена ѝ липсва, но това не значи, че би искала да се върне там като играч.

алекса и елица
Снимка: "Събуди се" | NOVA

„Вече не мога да покажа това, което очакват да видят всички. Защото имам твърде много контузии и съм прекратила спортната си кариера заради контузии.“

Изглежда обаче победителят от сезон 4 Алекса е на малко по-различно мнение от съпругата си. Какво мислят още двамата за участниците в предстоящия сезон и какъв е животът след „Игри на волята“, разберете във видеото.

Алекса и Елица от "Игри на волята" се ожениха

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти