Риалити любов: участници от "Игри на волята" се сгодиха, а други се ожениха!

"Игри на волята" е формат, който изпитва физическите сили на участниците и търси най-достойния сред всички, но предаването успя да докаже, че сред игрите и тактиките има и място за любов. Някои влязоха като двойка вътре, други станаха двойка по време на формата, а на трети им провървя в любовта след края на предаването и срещнаха своите половинки.

А какво се случва днес с някои от най-обичаните и интересни участници в "Игри на волята" и техния любовен живот? Имаме какво да ви разкажем, защото в последните дни любовта определено витае във въздуха!

Започваме с победителя в последния сезон -  Алекса. Победителят в 4-ти сезон на "Игри на волята и любимата му - олимпийската медалистка Елица, се сгодиха в края на миналата година, а вчера се ожениха.

Сред гостите на тържеството бяха и някои от участниците в техния сезон - Евгения Джаферович, Виктория, Гого и Мирослава.

Алекса Ерски и Елица Янкова минаха под венчилото, за да си кажат заветното "да" в църквата "Свети Седмочисленици". Преди да си вземе булката сърбинът заедно с кумовете се веселиха в центъра на София с духов оркестър и тъпани. След като се венчаха в църквата, двамата заедно с гостите си поеха към ресторанта.

алекса елица
Снимка: Instagram

Интересна изненада за гостите са подготвили подарък по една бутилка българска и сръбска ракия. Гостите споделяха забавни кадри с много танци, забавление, усмивки и любов.

Вижте още кадри от сватбата на Алекса и Елица тук:

Алекса и Елица от "Игри на волята" се ожениха

На още един участник от "Игри на волята" му предстои сватба. Това е Генчо, който сподели в Instagram, че е предложил брак на приятелката си.

"It's official!", e написал Генчо под снимките, на които виждаме прекрасния пръстен върху ръката на приятелката му Преслава.

Под поста му заваляха честитки от други участници във формата. Мирослава, Мирела, Чакалов и Стратимир поздравиха Генчо за щастливото събитие.

Припомняме ви, че имаме и още един годеж след "Игри на волята". Елия и Валентин, които станаха двойка след края на предаването се сгодиха през април.

Двойката беше на почивка в Египет и именно там Валентин направи романтична изненада на любимата си. Не е ясно дали двамата планират сватбата да е скоро, но нямаме търпение да видим прекрасната Елия като булка!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти