Изящна и сияеща: вижте Ралица Паскалева с бременно коремче в "Игри на волята"

Предстоящият сезон на "Игри на волята", приключенското риалити, което ще ни представи доза нови предизвикателства и адреналин в началото на есента, ще бъде по-различен и необикновен от останалите – не само заради всички изненади и нови елементи в играта, но и заради това, че риалитито ще има бременна водеща.

Актрисата Ралица Паскалева, която вече няколко години е част от "Игри на волята" заедно с колегата си Димо Алексиев, тази година ще води предаването докато е бременна с второто си дете.

Водещата сподели първия си кадър от снимачната площадка на петия сезон на риалитито, на който я виждаме как е поставила ръка върху вече наедрялото си коремче. Ралица несъмнено доказва, че бременността прави жените още по-сияйни и красиви!

т
Снимка: Instagram

От снимките изглежда, че Ралица отново ще води съвета на племената. Тя е седнала върху впечатляващо кресло, украсено с различни орнаменти и кожи. 

Редица известни личности, сред които Мария Илиева, Юлиан Вергов, Деси Бакърджиева и Маги Джанаварова, която наскоро посрещна първото си дете, изразиха в коментарите любовта си към Ралица и възхищението си от прелестната ѝ визия. 

За бременността на Ралица се говореше още по време на участието ѝ в шоуто „Като две капки вода“, където тя се изявяваше в дует с екранната си половинка от "Игри на волята" Димо Алексиев.

“Радвам се, че вече мога да говоря открито за това, защото докато с Димо участвахме като партньори в „Като две капки вода“ – сезон 11 ми беше трудно да го скрия. Така и аз влизам в „Игри на волята“ хем като водещ, хем като участник под жаркото слънце. Надявам се всичко да бъде наред.“ – каза Ралица в "Здравей, България" през юни, когато стартираха снимките на петия сезон на "Игри на волята".

т
Снимка: Instagram

Ралица Паскалева и нейната половинка, волейболистът Теодор Салпаров, обявиха миналия месец, че прекрасното им семейство е напът да се увеличи с още един член. След като от известно време мнозина предполагаха, че актрисата очаква второ дете, тя обяви щастливата новина като сподели две прекрасни снимки, придружени от надписа „1 + 1 = 4 ❤️🎉“

Актрисата и волейболистът Теодор Салпаров станаха родители за пръв път през 2018 г., когато се роди синът им Максим.

Уроците, които научихме от силните жени в „Игри на волята“

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти