Какво се случва днес с големите победители в „Игри на волята“

Игри на волята
Снимка: NOVA

Четвърти сезон на „Игри на волята“ наближава своя край и докато всички се чудим кой ще бъде големият победител, решихме да обърнем поглед назад - към предходните три сезона и фаворитите, които грабнаха голямата награда.

Първи сезон на приключенското риалити стартира през 2019, а победител беше Добрин Николов от Карнобат, който тогава беше на 27. Три години по-късно Добрин продължава да се занимава със спорт и фрийрън, още е веган и природозащитник. Под видео от октомври 2021 г. той споделя, че е 114 кг и е веган от близо 3 години.

Добрин е направил този избор заради любовта му към дивата природа.

„Най-голямата промяна, която можем да направим, за да спрем разрушението на Земята, е да минем на диета, базирана на растения“, убеден е той.

В Instagram под една от публикациите си Добрин пише и защо се е отказал от ММА: „Спрях ММА, защото смятам, че главите ни трябват повече за мислене, а не за да се удряме по тях, също не искам да наранявам никого срещу слава и пари и да забавлявам хора, плащащи да гледат агресия и кръв“, убеден е той. 

Оказва се, че Добрин се познава и с един от фаворитите в тазгодишния сезон на „Игри на волята“ - Гого, с когото споделят страстта си към спорта и природата:

„Много добър атлет и човек преди всичко. Радвам се, че откликна на поканата ми за залесяването и покрай това се запознахме. Потрудихме се рамо до рамо, повисяхме си на ръце, направихме някое друго салто, за мен е вече добър приятел, на когото със сигурност може да се разчита. Машината на този сезон на Игри на волята!“

Големият победител във втори сезон през 2020 г. беше Милен Цветков. Той е родом от Мездра, но живее със семейството си в София, а по време на шоуто беше на 31 години. В интервю от тази пролет той разказа как се е променил животът му след предаването:

„Определено това беше едно голямо предизвикателство, но в глобален аспект животът ми не се е променил драстично преди и след участието ми. Даде ми много емоции, положителен заряд и хъс, допълнителна енергия. Това са преживявания, които ще помним до живот всички участници, но чисто в битов аспект работя това, което работех и преди игрите. Занимавам се с клинични изпитвания.“

От личния му Instagram виждаме, че това лято Милен се е отдал на заслужена почивка със съпругата и сина си, който вече е на шест годинки.

Също така продължава да поддържа добрата си форма и да спортува редовно.

Трети сезон на „Игри на волята“ миналата година се оказа съдбовен за Андрей Гридин. Андрей е от Казахстан и на 32-годишна възраст се превърна в големия победител в предаването.

Той е изключителен ултрамаратонец и ски-бегач и е участвал на Олимпийските игри в Сочи и съдейки по снимките му, продължава да участва в различни състезания и турнири.

Дъщеричката му Али е вече на 5 годинки, а заедно със съпругата си Ксения често публикуват забавни снимки и видеа.

Наскоро Андрей дори участва в „Черешката на тортата“, където обаче финишира на второ място. В кулинарната седмица се включиха и други участници от трети сезон на „Игри на волята“ - Красима, известна и като Бамби, Мани, Неделчо и Паулина.

А кой ще грабне голямата награда тази година? Предстои да разберем съвсем скоро!

Кои са фаворитите за голямата награда в „Игри на волята“

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти