С мама на репетиции: Ралица Паскалева от "Като две капки вода" сподели мил кадър със сина си

Ралица Паскалева се впусна в предизвикателството "Като две капки вода" заедно със своя колега и ководещ от "Игри на волята" - Димо Алексиев. Дуетът създаде много успешни имитации на сцената и се очерта като сериозен претендент за голямата победа. Но не Димо, а един друг чаровен господин се оказа, че е голяма подкрепа за актрисата в предаването - синът ѝ Максим. 

Ралица сподели две мили снимки с малкото си момченце, което я е придружило по време на репетициите за "Като две капки вода". "Късметчето ми беше с мен на репетиции" – написа гордата майка. 

Максим направо е "откраднал" някои от чертите на майка си като изразителните ѝ очи например. Това отбелязват и феновете в коментарите под снимките: "Много красиво детенце, благият поглед на мама", пише една от коментиращите. 

Широката усмивка на лицето на малкия показва, че на него изобщо не му е скучно и досадно да се потопи в света на известната си майка и да бъде с нея по време на репетициите за шоуто. А дали някой ден това няма да запали искрата към актьорската професия и в самия него?

Ралица, която е позната на зрителите на NOVA също от сериала "Откраднат живот", роди Максим през 2018 г. от партньора си – волейболиста Теодор Салпаров.

Любопитен факт е, че детето е кръстено в Йерусалим. 

"Всичко там е метафизично и не може да бъде обяснено с думи, то трябва да се усети и изживее! Затова, когато решихме, че е време да кръстим Максим, то нямаше съмнение, че това ще се случи в Йерусалим. Пропътувахме всички тези километри с цялото ни семейство и шепа приятели, за да сме близо до Бог, за да му се поклоним, да походим по земята, по която Той е ходил, и за да въведем Максим в християнската религия на най-святото място за всеки християнин." – написа Паскалева в Instagram профила си през 2019 г. 

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти