Двамата победители на Edna от „Като две капки вода“ снощи: Александър Сано и Дарин Ангелов

Александър Сано Дарин Ангелов Като две капки вода
Снимка: NOVA

Не че искаме да противоречим на журито в най-доброто шоу за имитации „Като две капки вода“, но просто изпълненията снощи бяха толкови добри, че и вие не може да отречете – определено победителят трябваше да бъде повече от един!

Встрани от Мариана Попова, която си спечели първото място неузнаваема с внушителния глас и визия на Rag’n’Bone Man, има двама участници, които щяха също да са на първо място, ако зависеше от нас.

Александър Сано като Риана

За този лайв актьорът се сблъска с първия си женски образ в предаването. И въпреки пълната липса на каквато и да е естествена прилика с Риана и възможността изпълнението да се превърне в пародия, Сано събра цялата си сериозност, за да въплъти излъчването на звездата и да носи короната ѝ с горно вдигната глава (макар че зад това имаше и друга причина). Маниери, гордост и фалцет – всичко си бе на мястото! А като вземем предвид, че паралелно с участието в шоуто Сано пътува зад граница, за да промотира предстоящия си филм „В сърцето на машината“, няма как да не свалим шапка за дисциплината и издръжливостта.

Дарин Ангелов като Мийт Лоуф

Рок легендата си отиде през януари тази година, но образът му достойно оживя на сцената, където Дарин Ангелов изнесе цяло представление, докато изпълняваше хита “I Would Do Anything For Love”. Без да залита в крайности, актьорът успя да улови типичната за Мийт Лоуф театралност и характерния му тембър. Контрастът между обичайния външен вид на Дарин и ролята от клипа на парчето само усилва уау ефекта от това превъплъщение, което си заслужи аплодисментите на крака, но му липсваше още признание.

Всички невероятни превъплъщения вижте в галерията ни:

Вълнуващи и забавни превъплъщения във втори епизод на „Като две капки вода“ 2022

А тук може да си направите нашия забавен ТЕСТ: На кой участник в десетия сезон на „Като две капки вода“ приличаш най-много? ►►►


Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram профил на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в „Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти