Фънки: „Обичам да казвам това, което виждам и чувам“

Димитър Ковачев-Фънки беше на гости при Мон Дьо в „Неделята на NOVA“, където поговори за участието си като жури в „Като две капки вода“.

„Не съм гаден. Обичам да казвам това, което виждам и чувам. Не желая да правя евала на когото и да било. Не измислям и то се вижда”, коментира той.

ТЕСТ: На кой участник в "Като две капки вода" приличаш най-много?

Фънки коментира, че има дефицит на истината. „От време на време, като хвърлям поглед на разни предавания - такъв Комсомол цари, че ми идва да умра от смях”.

„Амулетът има и другата страна – как да му кажеш истината, като ще го обидиш страшно. Тук вече е Димитър Ковачев – The Funk. Въобще не ми пука, че ще го обидя”, казва още Фънки.

„Нашият свят е пълен с блюдолизци, които предпочитат да оближат пепелника, вместо да кажат: „Абе, я си изхвърли пепелника”, коментира музикантът.

От Прехода най-много го е разочаровало отношението към културата. „Това, за което мечтаехме, не се случи. Всичко е с привкус на гадно минало. Културата отдавна е прибрана в мазето, на никой не му пука за това”, смята Фънки. „Един огромен процент от българските интелектуалци ги няма в България. Остана утайка, която се развива и завзема”.

„С Амебата продължаваме да си блъскаме главите в стената, а вече е късно да спрем. Решение няма, нищо не се променя”, споделя Фънки.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти