Победител от "Игри на волята" се развежда, канят жена му в "Ергенът"

игри на волята
Снимка: iStock

Докато някои победители от приключенското риалити "Игри на волята" се сгодяват и женят ( Риалити любов: участници от "Игри на волята" се сгодиха, а други се ожениха! ), други за съжаление се развеждат. 

Андрей Гридин, който грабна победата в сезон 3 на "Игри на волята", се развежда със жена си, рускинята Ксения. За семейния разрив сподели самата Ксеня в профила си в ТикТок.

Тя разкрива, че решението за развода е дошло от нея и вече се е изнесла от семейното им жилище. Андрей и Ксения имат дъщеричка на име Али, която по думите на майката ще живее с нея след развода. 

@kseniya__ilchuk Ответ пользователю @Mila Kim ♬ оригинальный звук - Ксени 🐈

Ксеня споделя още, че много трудно приема раздялата и за да я преодолее посещава психолог.

"Когато обичаш един човек и се разделяш с него, защото разбираш, че повече не можеш, е много трудно", казва рускинята. Заедно с тежката раздяла се появил и здравословен проблем, свързан с храненето и апетита ѝ, с който в момента се мъчи да се справи. 

@kseniya__ilchuk Ответ пользователю @Mihaela Popova ♬ оригинальный звук - Ксени 🐈

Относно това дали печалбата на Андрей от 100 000 лева е причина за раздялата им, тя отговаря, че никога не е имала досег до парите, нито ги е искала. Още след края на "Игри на волята" Андрей сподели, че средствата изцяло ще бъдат запазени за бъдещето на дъщеря им Али.

Раздялата е отворила нови възможности пред съпругата на Гридин, но тя не е готова да ги грабне. Ксения не крие, че вече има нови обожатели и дори е получила покана да участва в следващия сезон на "Ергенът", но отказала, тъй като смята, че е твърде рано за такава стъпка.

Тя самата е голям фен на "Игри на волята", но вече три пъти не успява да мине през цедката на многото кандидати за голямата печалба. 

@kseniya__ilchuk Ответ пользователю @Янка Костадинова ♬ оригинальный звук - Ксени 🐈

33-годишният Андрей е родом от Казахстан и е изключителен ултрамаратонец и ски-бегач, участвал на Олимпийските игри в Сочи. Заедно с бившата му съпруга Ксения те често публикуваха забавни снимки и видеа в социалните мрежи. В момента обаче почти всяка следа от Ксения е изтрита от профила му в Instagram и можем да видим само негови снимки с дъщеричката им. 

Най-забавните картинки на Георги Блажев за „Игри на волята“

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти