Изненада! Мария Бакалова влиза в "Игри на волята" 5

Истинска изненада очаква феновете на приключенското риалити "Игри на волята". Мария Бакалова беше забелязана на снимачната площадка на петия сезон на предаването. 

Номинираната за награда "Оскар" актриса наблюдаваше отблизо снимачния процес на новия сезон, който ще превземе ефира на NOVA тази есен.

бакалова
Снимка: NOVA

Холивудската ни гордост беше в компанията на нейния любим – участникът от сезон 4 на „Игри на волята“ и син на златна олимпийската медалистка Мария Гроздева – Валери Григоров.

Влюбената двойка пристигна от САЩ неотдавна, а преди дни празнува със семейството на Валери рождения ден на неговия баща – Валери Григоров-старши.

бакалова
Снимка: NOVA

Мария и Валери използваха първия слънчев уикенд от лятото, за да се разходят до южното ни Черноморие. В тяхната компания бяха и други участници от миналия сезон на „Игри на волята“, които също бяха любопитни да разберат дали новите битки са още по-ожесточени, от тези, пред които те се изправиха миналата година.

бакалова
Снимка: NOVA

Докато наблюдаваха зрелищната битка на Арената, те не спираха да коментират играта на новите участници, а Мария също запалено се включи в обсъждането на битката.

Снимките на новия сезон на „Игри на волята“ започнаха на 19 юни в Царево. Тази година рекорден брой участници се включиха в първата фаза на кастинга – над 8000 души. Най-добрите и най-подготвените от тях достигнаха до Арената, а един от тях ще спечели голямата награда от 100 000 лева. Пети сезон ще предложи още по-екстремни предизвикателства, а стратегията и социалната игра ще бъде от още по-голямо значение.

Най-забавните картинки на Георги Блажев за „Игри на волята“

Прочети още за Мария Бакалова:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти